Любопитно

„Секс, наркотици и рокендрол“ с Ивайло Христов, Дони и Коцето-Калки в Хасково

Продукцията на театър „Българска армия“ „Секс, наркотици и рокендрол“ гостува в хасковското читалище „Заря“ на 4 октомври от 19 часа.

В култовата постановка, която е на сцената вече 25 г. участват Ивайло Христов, Добрин Векилов – Дони и Коцето – Калки. Автор е Ерик Богосян, а постановката е на Николай Ламбрев – Михайловски.

“Изразът “секс, наркотици, рокендрол” е сякаш татуиран върху живота ми през последните двадесет и пет години. В продължение на много време аз дори смятах, че “секс, наркотици, рокендрол” е самият живот. Всеки, който не се движеше със 150 км. в час на проглушителна музика, просто не беше жив. Не признаваш ли рока, значи си мъртъв. “Секс, наркотици, рокендрол” е провокиращо заглавие. То обещава весели и вълнуващи преживявания. Всички ние се стремим към доволство“, казва авторът.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button