Добри Беливанов от Маджарово: Кмет съм. В ГЕРБ съм

Хасково
Добри Беливанов

Аз съм кмет. В партия ГЕРБ съм. Това бяха единствените думи, които каза пред журналисти завърналият се в България кмет на Хасково Добри Беливанов.

Той се появи на традиционния национален събор – поклонение край Маджарово. Беливанов не пожела да отговаря на въпроси относно скандала от последната седмица.

Haskovo.info припомня, че в събота от партия ГЕРБ заявиха, че той се е провалил като кмет и свалиха доверието си от него. Беливанов отговори писмено, че работата в общината върви добре. Впоследствие скандалът се пренесе в парламента и заваляха обвинения в шуробаджанащина в общината. Общинският съвет сигнализира полицията за подписа на Беливанов, а от опозицията му поискаха оставката.

На всички въпроси на журналисти в Маджарово днес Беливанов отговори, че ще коментира по-късно, тъй като днес било събота, а той все още не се е запознал изцяло със ситуацията.

Попитан дали е бил на екскурзия в Монако с местен бизнесмен, Беливанов каза само, че има право на почивка.

Добри Беливанов

Още новини

loading...

34 коментара

 • Той се помисли за ЧЪРЧИЛ!!!
  КМЕТ съм АЗ,КОМШИЯТА,МЕТАЧКАТА,ШОФЬОРА НА ТАКСИ…….АКУШЕРКАТА……
  ТИ СИ ОПАСНО БОЛЕН,г-н Беливанов!!!!
  Какви,ли бели ще сътвориш още Марчев предсмъртно в кметския пост…….

 • Тоя болен старец,няма ли близки,роднини,познати????Та да вземат да си го приберат!!!!Ам той е посмешище!!!!
  Аз съм КМЕТА!!!!Бре,бре Гай Юлий Цезар в Хасково се преродил…….
  Смешник

 • За Народен съд са тия национални предатели които 27 години под различни партии управляват а олигарха и мозъка е един който командори,За смърт чрез растрел има достта в името на народа за кражби и разхищаване на държавно имущество и пресвояване и преватизация на безценица в полза за определен кръг лица , Като почнеш от Б,К,П, ,БСП, С,Д,С и сега ГЕРБ смърт чрез растрел !!!

 • Аз ще карам влака,
  щот съм много як,
  с Бенлито ще дърпам моя влак.
  В него ще са всички готини женички,
  щото ми е кеф,
  аз да съм им шеф!
  Браво, дядооооо!!!

 • Този, който краде е Добрев. Прикриват се зад Беливанов, но той вече не издържа и се възпротиви. Сега партийната машина се опитва да го смаже, но май ще удари на камък.

 • Дядо ‘що не вземе да си гледа пенсията вече, а?! Всеки има нужда от почивка, ама не ходим в Монако нали! Айде скрий се вече…

 • Обективно погледнато, нищо нередно не е казал. Да, кмет е. И да- има право на почивка. Не беше особено почтено от страна на издигналата го преди 2 години партия да разрази скандала точно по време на отпуската му. Сума неща се изговориха, докато той отсъстваше. Разбира се, че ще коментира, когато се запознае с всичко. Уточнявам, че не съм от ГЕРБ и за Беливанов съм гласувал, зза да махнем предишния сатрап от общината. Какъвто и да е Беливанов, не е отровил живота на толкова хора, както предишния и не
  е такъв мега крадец като Иванов. Опитвам се да гледам обективно на този скандал и затова мненинето ми е следното- много причита на опит на ГЕРБ да се отърват от кмета, явно им пречи за нещо. И искат той да опере пешкира за всичко направено и ненаправено.

 • Ай, стига се излага бе дедо! Направи града за резил в цяла БГ. Хората, които ти повярваха ги предаде без свян. Избирателите отринна за почивки и парички. Честен и поптен бил ама в друг живот си. М такъв.Махай се не ни излагай!Коромпиран старец, за банкноти предаде хасковлии.

 • Всички мишоци се крият зад него щото им е удобен и така и така им оттърва.То бива „лапане“,ама те като за последно.Пък знаеш ли може наистна да е за последно

 • Спрете се де! Нямате уважение към нищо и никого! На днешния ден, хората почитат паметта на тракийци.
  Кмета е възпитан човек, отишъл е до отдаде почит…вие го тормозите защо бил на почивка. Решил отишъл-всеки има право да си почива. На тия години ще е срамота ако не е успял да спести за една автобусна екскурзия. Пък и защо да коментира в Маджарово. Ако коментира от там със същия успех можеше да коментира и от някъде си в Европа.
  Стана май неудобен на някой и той реши да го разкара ама лъснаха схемите му за назначение на братовчедки, кумове кумци…“ Вола рие на гърба му пада“ Пък и като е казал че е от ГЕРБ за да спаси и малкото остала чест на тая паритя в Хасково бива да замълчи. На никого не е от полза този скандал по медиите-най малко за ГЕРБ

 • Видял Бентли снимал се- колко от вас са виждали такава кола?! Като до забележителност. Ако питаме на кого е дали го познавате.

 • Надяваме се в понеделник да чуем неговата гледна точка по обвиненията на ГЕРБ, а не написаната от PR-ката му.

 • Жената,която върви с него навсякъде и го снима,каква е според теб,ако не PR. В малко ли репортажи по телевизията се е изказвала и отдолу е пишело нейното име и длъжносттa й-за топлия обяд,за пропускателния режим на партера на общината и др.

 • Беливанов, обещахте ни да асфалтирате всички улици в Болярово и да прекарате канализация! Дори пролетта го заявихте на събрание. Какво става с това обещание ? До кога ще газя кал и ще сме със септична яма? Дължите отговор на боляровци?

 • Аз имам въпрос към господин кмета. Общинският Път до моята вила и на още хора наоколо е обрасъл с храсти и подадох април месец искане в общината да се почисти. След 3 месеца архитектурата и балкански ми казаха аз да си платя на геодезист да ми замери точно къде е пътят.
  От къде на къде щом пътят е публична общинска собственост и се стопанисва от общината, и е в регулация аз трябва да плащам на геодезист, нали с нашите данъци общината купува карти на архитектурата и плаща заплати.
  Писах още едно писмо и още нямам отговор.
  Това явно е кмета, едно нищо, не може да каже на подчинените си един път да оправят, а всички, които закриля и държи на работа са най-големите корумпирани некадърници!
  Това, което видях при хилядите ми посещения в общината е един кмет, за който проблемите на гражданите не са на първо място.

 • Той в момента в който се съгласи да се кандидатира от ГЕРБ ми стана ясно ,че е подъл МИШОК!
  ПОДЛОГА на ГЕРБ!!!!!

 • На дядо Добри да му се смени името – не го заслужава, нищо ДОБРО не е направил за жителите на града. В приемния му ден само си подписваше документите, дори в очите не ме погледна – никакво отношение към гражданите, които с месеци чакаме за този ден и час. Дори вече си е разреди приемните дни, щото не може да понася да му се мораториум гражданите с проблемите-всички ние сме отишли там от зор. МЕРЗАВЕЦ!!!

 • Мразя ГЕРБ! Гласувах за Г,Иванов, но съм привърженик на БСП! Не хулете Беливанов и той се е подвел по акъла на герберастите, както и стотиците вие, които гласувахте за ГЕРБ! Хак ви е!

 • Щом видите свестен и способен да носи ползи за Хасково и веднага го нападате, просто защото е от ГЕРБ. А единствено те успяха да свалят феодала. Беливанов без ГЕРБ никога нямаше да бъде избран. В Хасково инвестиции могат да дойдат само чрез ГЕРБ. И това ако не сте разбрали, продължавайте да си гласувате за разни Ленчета и Курнелии, дето освен да крещят, да лъжат и да командват парада само от София, друго и не правят. Вярвайте си на БСП и на разните олигарси, дето се нароиха от порочното управление на социалистите вече 30 години. Те опорочиха всичко през прехода, за да вземат парите и да гледат сеира на честните хора. Никога не са спирали да управляват, благодарение на ДС. Затова сме на тоя хал.

 • Сватята и братовчедка й и те назначени от Беливанов на общинска софра! Даже са без образование! Но той е много честен и принципен! Нима ГЕРБ го накараха?

 • Думата ЧЕСТЕН, е непозната дума за мнозина.Те дори не знаят какво обединява тя в себе си. Но за разлика от това знаят какво означават думите Крадец, Лъжец, Мишок и др. производни на тях. Дори наскоро чух, че човек не трябвало да е Честен и Справедлив, защото щял да си навреди. Ами може би това се е получило в Хасковската община. Вразумете се хора и помислете колко магазина има сегашния кмет, колко вили край разни язовирчета, колко хотели, ретромагазини. На една почивка отиде и вие оревахте въртълъка. Явно, че някой е чакал да излезе в отпуск и да започне сагата, задкулисно. Ами вие съгласни ли сте , ако излезете в отпуск , да злословят зад гърба ви. Кой каквото иска да каже, да го казва точно и на място, така е по-честно. Защо чакаха да излезе в отпуск , ами не го направиха, когато си беше тук, още си задавам този въпрос. Може и наивен да съм.

 • Какво като е отишъл на екскурзия човека ? Г.Иванов не ходеше ли ? Д. Добрев не ходи ли ? Просто в този момент хората на Д.Д. решиха да раздуват изкуственни скандали … истината е , че Беливанов е против шуробаджанащината в общината и това не се харесва на повечето ГЕРБеристи назначени именно по този начин …

 • Г-н Беливанов, гласувал съм за Вас и заставам зад Вас. В общинския парламент има един дребен мишок, който е способен да „сътворява“ разни интриги и после да гледа сеир. С това се храни, този. А от Партия Герб, не ви подхожда да падате на толкова ниско ниво.

 • Ако съм на мястото на Беливанов бих назначил за заместник кмет Иван Стаматов!

 • Защо в прессъобщението на Областна администрация за събитието в Маджарово, не е назовано името та Беливанов сред изброените имена на официалните гости, изброени са имената на всички кметове на градчета, села и паланки, но не и на този на Хасково, що за игнориране?!

 • ЕЛА, УТРЕ ЩЕ ТИ ДАМ СВЕЩИТЕ, ДА СИ ГИ ПОЛЗВАШ, КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО … НА КРИВА РАКЕТА КОСМОСЪТ И ПРЕЧИ.
  АНАДЪМНЪ ?

 • относно съобщението на областна, където е пропуснато името на Беливанов, но пък пише Мария Киркова кмет на Харманли….,явно там щото липсва името е заровено кучето. Та май май за това е тоя целия скандал. От май месец усърдно го подклаждат от страната на областната Гачели ли а?

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.