Авария остави три хасковски квартала без вода

Хасково

За авария на електропреносната мрежа на ЕВН съобщават от ВиК – Хасково.

От 23 часа снощи до 3 часа тази сутрин без ток е останала помпена станция „Узунджово 2“. В резултат на това е паднало нивото на резервоарите, захранващи южната част на Хасково.

Поради тази причина без вода ще останат кварталите: Младежки хълм, Хисаря и части от Тракийски. ВиК ще уведоми абонатите при нормализиране на ситуацията, допълват от водното дружество.

loading...

6 коментара

  • Кога ще дойде водата ! Днес е неделя и имаме да свършим някои домашни задължения ……

  • Аз предлагам да заведем колективно дело срещу ВиК – Хасково. Какво стана с отпуснатите два милона? Защо водата е негодна за пиене, а я плащаме като питейна? Защо всеки ден нямаме вода?

  • Ивче и да заведеш дело файда няма да има Двата милиона къде са трябва да каже онова УХИЛЕНО МОМЧЕНЦЕ ДИЛЯНЧО и глутницата около него А той си е направил сметката нали в америката е учил за балалаваърство пък и известно време беше и на зеленчуковия пазар та от там му идват отръки сметките

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.