ГЕРБ – Хасково: Не приемаме оставката на Добрев, искаме тази на Беливанов

Хасково
ГЕРБ

От ГЕРБ – Хасково заявиха на пресконференция, че не приемат оставката на депутата Делян Добрев, а искат тази на кмета Добри Беливанов, както и изключването му от партията.

Haskovo.info припомня, че тази сутрин Добрев заяви в национален ефир, че напуска всички заемани постове, защото се чувства “смъртоносно ранен политически”.

Областният управител на Хасково Станислав Дечев определи това като мъжка и достойна постъпка, но подчерта, че не приема оставката, защото Добрев е направил много за областта и Хасково, а и има много работа за вършене. “Винаги е бил за пример и е успявал да постигне всичко хубаво”, каза още Дечев.

Депутатът и общински председател на ГЕРБ Евгения Ангелова също заяви, че плътно застава зад Делян Добрев. Тя го определи като достоен човек и припомни, че с негова подкрепа в Хасково се санират над 100 блока, училища и детски градини, а на общината бяха върнати военни имоти. Ангелова каза, че благодарение на Добрев в Хасково е бил прекъснат 16-годишен монопол и вредно феодално управление.

Депутатът Георги Станков също определи постъпката на Добрев като достойна, но каза, че няма да подкрепи оставката му при нейното гласуване в Народното събрание, защото ГЕРБ ще загуби много.

Председателят на общинския съвет Таня Захариева заяви от името на съветниците от ГЕРБ, че не приемат оставката на Делян Добрев.

Градоначалникът на Димитровград Иво Димов от името на кметовете също определи постъпката на Добрев като достойна, но не я приема. Сред причините е, че Делян Добрев прави много за връзката между местната и изпълнителната власт. Той отхвърли обвинението на опозицията, че Добрев кадрува, защото по неговите думи, никой кмет няма да назначи човек, който не става за дадения пост. “Делян Добрев има нашата пълна подкрепа на кметовете”, допълни Иво Димов.

В края на пресконференцията Евгения Ангелова обобщи, че ГЕРБ – Хасково не приема оставката на Делян Добрев, но иска тази на Добри Беливанов. Общинската или областната структура ще поиска от Изпълнителната комисия на партията да изключи от ГЕРБ Добри Беливанов.

От партията са категорични, че от БСП са атакували Делян Добрев с лъжи, а той е реагирал достойно и морално, за да не навреди на ГЕРБ, но не приемат оставката му.

По процедура оставката на Добрев като народен представител трябва да се гласува от депутатите в парламента и ако те са против, тя няма да бъде приета. Оставката му като областен координатор на ГЕРБ трябва да бъде приета или отхвърлена от изпълнителната комисия на партията в София.

Междувременно Haskovo.info се свърза с кмета Добри Беливанов, който вчера обяви в отворено писмо, че не се разграничава от ГЕРБ, а само от Добрев. Беливанов заяви, че подаването на оставка е личен акт от страна на Добрев и той няма какво да коментира по въпроса.

ГЕРБ

Още новини

loading...

54 коментара

 • Има си хас. Как ще изтърват лапаницата от обществени поръчки и назначаването на родата до десето коляно.

  • Цирк долнопробен разиграват от герб. Не ви е ли е срам от хасковлии бе? Беливанов наистина е най-некадърния и слаб кмет. И това, че две години е вървял по гайдата на герберастите и си е пълнил гушата, а сега като видя дебелия взе че направи някакви тъпи ходове с едни мижави писма, още повече доказва неговата слабост, некомпетентност и неспособност да се справи със задълженията си като кмет. Справка – тоталната разруха на Хасково. Това е от ясно по-ясно. Отношенията му с герб и разни политически трупове какво общо имат с невъзможността му да ръководи града? Докога ще ни занимавате с тая трагедия партийна???????

  • Поздравление! Паднахте до такова ниво, че със защитата си вие, както и всички ръководства на ГЕРБ защитавате шуро-баджанашкия модел на управление. Членовете питахте ли ги, защото мен никой не е питал! Аз се дистанцирам!

 • Ако бъде прита оставката оставяте всички които ви гласуваха доверие. Заставам зад г-н Добрев и ниле примам оставката му .

 • Това с лъжите не го разбрах. Кое точно е лъжа? Вие да не живеете в друга държава?!?

 • Беливанов, ходи си!
  Ти не ставаш нито за управник, нито за администратор,нито за баща!
  Ако имаш морал, трябва да си подадеш оставката!
  Всичко, което обеща, като кандидат за кмет, не го изпълни, и то съвсем съзнателно. Занимаваш се само с интриги. Така управляваш сега!

 • Мисля, че злобарите от Хасково няма да разберат изобшо статията. Всичко сега ше е антиГерб коментари. Никой няма да погледне от гледна точка на морала и на меъсната игра на БСП! Беливанов играе мръсно. Дори не застан като кмет да каже едно изречение на кръст. Остави партията му/БСП/ да се главозамая и да напада един успял и проспериращ човек. Заради дядки като Беливанов и лели като Йончева!!

  • Айде чао,Делянчо. Що не се кандидатира Делянчо за кмет преди 2 години,тькмо щеше да демонстрира супер кадьрно и почтено управление,щяха да го дават за пример,ами се скри зад тоя стар човек Беливанов и сега го плюе. Ами нали е по-лесно да командориш в сянка и друг да обира негативите.

  • Да бе. БСП назначи дъщерята на Антон Иванов без конкурс. Или Гаргова Или Биляна Димитрова. Или зам кметовете. БСП внуши на Добрев да кадрува. С трима общински съветници.Мислете като ви спускат опорни точки бе хора. Цяла България ГЕРБ структурите повтарят едно и също.

 • Абе хора ли сте ,изроди ли сте ,спрете да се излагате . В цялата тая траги-комедия никой от вас не каза ,че всичко това вреди на хасково. Тъпаци алчни

 • Бат Бойко си каза думата. А ВИЕ всички от снимките и които сте на масата пърдите в едно гърне но миризмата е на гнило
  Може ли морални стожер и да ни бъдат хора Евгения ангелова. Дечев. Захариева която до оня ден беше с Стаматов. … и нигова…….Гаргов. Гергана Бояджиева. Румен Стоянов. Антон Иванов и дъщеря му.

 • Как какво е лъжа? Всичко е лъжа. Гаргова не е съпруга на Гаргов и не е финансов директор, нито мъжа и е председател на финансовата комисия. Главната архитектка не е дъщеря на председателя на комисията по строителство. Кумът всъщност е кумец. Кумицата е кума. Зетя не е зет, а мъж на първата братовчедка. Само дето се чудя: защо всички тия не са в комисията и дирекцията по култура, ами са там, дето са парите?!?

 • Аха! Значи документите са лъжи? Бряаа общинско роднинския строй е естествена работа и борбъ с корупцията. Я си вземайте Добри Талибанов и всички на почивки …

 • ЕЙ ТОВА Е ЛИЦЕМЕРИЕТО В ПОЛИТИКАТА. ЕДИН КАЗВА ПОДКРЕПЯМЕ ДОБРЕВ И ВСИЧКИ ПОВТАРЯТ КАТО ПАПАГАЛИ ЩОТО ОТ НЕГО ЗАВИСИ ДА ИМ Е ПЪЛНА ЧИНИЯТА. СЪЩОТО Е НА НАЦИОНАЛНО НИВО. ОТ АМЕРИКА КАЗВАТ -РУСИЯ Е ВРАГ И ВСИЧКИ ПОЧВАТ ДА ПРИГЛАСЯТ. ТОВА ЛИЦИМЕРИЕ В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ПРЕСТАНЕ ТЪЙ КАТО СПЕЦИАЛНО ЗА ВТОРИЯТ СЛУЧАЙ МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО ВОЙНА. ЛИЦЕМЕРИТЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ САМО ОТ ИНТЕРЕСА СИ.

 • Младите и работещи хора си отидоха. Заставам зад г-н Добрев и не примам оставката му .

 • Таня Захариева га мачкаше чаршафите на Стаматов насам насам хубаво и беше .Израсна в политиката и стана морално чиста и свестна жена

 • Gerb sega se probvat da ni vmenqt na nas horata che nie sme vinovni che te izbraha Belivanov , ne se pravete na ludi celiq grad znae za saniraneto 🙂

 • Партийните ядки по места жалят за другаря. Правилно! Утре очаквайте спонтанни събрания на трудови колективи, на които да се подкрепи падналия в бой герой. 🙂

 • Гадните тролове, все сте едни и същи, вие какво направихте последно, което е добро за Хасково. Нищо!!! Само знаете анонимно да храчите, като вие самите сте безкрайно недостойни да се покажете. Вашето време отдавна отмина, няма сила, която да накара хората да изберат феодала узунджовски. Ще
  Се погубите от злоба!!!

  • Абе,гербаджийско лайно,Георги Иванов да не е луд да се врьща да оправя скапания ти град,бе?Доказал се е вече като най-успешния кмет на Хасково. Ние,които сме гласували 10 пьти за него заедно с балотажите,сме против да се кандидатира. Да не е някакьв мазохист да го плюят денонощно анонимни тролчета като тебе? Не,ние ще ви гледаме сеира отстрани,искаме Делянчо или Станиславчо или някой комунист,може и Мюмюн Искендер или друг депесар да стане кмет. Ние ще му гледаме сеира и ще го плюем за всяко нещо в Интернет.Сьщо като вас. Ще чакаме всичко да сьсипете,ха дано тогава признаете,че сте БОКЛУЦИ.

  • АЗ НЕ ВИДЯХ БЕЛИВАНОВ ДА Е СНИМАН ДО БЕНТЛИ. НЯМА ТАКАВА СНИМКА. ИМА СНИМКА НА БЕНТЛИ НА ПАРКИНГ. И БЕЛИВАНОВ НЯМА БЕНТЛИ. АКО ИМА ГО ПОКАЖЕТЕ. НЕ ЧЕ ГО ЗАЩИТАВАМ. ТОЙ НЕ СТАВА ЗА КМЕТ ЩОТО НИЩО НЕ ПРАВИ НО ПОНЕ НЕ ПОЗВОЛИ НА ГРОБ ДА ГРАБЯТ

 • Делян Добрев аут! Този заслужава да се гърчи от глад и мизерия! Алчен, долен и нагъл лъжец! Тия всичките го подкрепят щото иначе ще има са празни копанките! Това заслужавате всички от ГЕРБ!

 • Не говорете от името на ГЕРБ . Ние сме от ГЕРБ и удобряваме оставката Добрев.Вие не може да давате изявления без да вземите мнението на нас Вашите избратели.Постъпката на Добрев е достойна но той НЕ Е.

 • Харесвам Гергана Бояджиева и я искам за компания , а защо не, ако желае може да предложа и брак ,поне няма никой да я подритва и подиграва тя не е грозна само дето има слаби ангели .Аз съм на 65 години и аз съм член на Герб ,активист и деен сподвижник и аз искам да разбера от властта ида намажа каквото ,,мога,, .

 • СМЕШНИ И ЖАЛКИ Елита на ГЕРБ .
  ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА НИ ЗАЛЪГВАХА ЧЕ ДО ДИМИТРОВДЕН 26 ОКТОМВРИ 2017 ГОДИНА ЦЪРКВАТА В ОРФЕЙ ЩЕ Е ЗАВЪРШЕНА .ДА АМА НЕ. ОКРАДОХА ПАРИТЕ ЕВГЕНИЯ АНГЕЛОВА И ПОП МИКОЛА
  НА ОБЕЩАНИЯТА СА ВЕЛИКИ ,А ТЪП СТАНЧО И ОБЛАСТЕН СТАНА НО ПО УМЕН НЕ СТАНА.

  • Парите са си на мястото ама тъй като вие не сте дали не стигат да се започне

 • Една пресконференция на уплашени за собствените си кожи и за стабилните си незаконни приходи жалки смешници! Извън постовете, които заемате, и извън жалката ви партия, сте кръгли нули. НЕЩАСТНИЦИ!

 • ТОВА Е КРАЯТ НА ТАЗИ ПАРТИЯ-ЗА ПЪРВИ ПЪТ КРАЯТ ЗАПОЧВА ОТ ХАСКОВО А НЕ ОТ СОФИЯ, МОЛЕТЕ СЕ НЯКАК ДА ИЗКАРАМЕ ЗИМАТА, НАПРОЛЕТ ПАК ИЗБОРИ !

 • Делянчо!!!Ами ти моето дете!!!АМИ ТИ СИ АУТ!!!
  Мама може,да ти е казала,че си НЯКОЙ!
  АМА ТИ СИ ОБИКНОВЕННА СЕЛСКА ПРЪЧКА!!!!
  ХА,БЯГАЙ ДА СЕ СОПОЛЯВИШ НА МАМА И И ТАТИ!!?
  И помни,моето МОМИЧЕ!!?МОМИЧЕ!!!!
  НА ПРЕЗИДЕНТА и СОПОЛА му на филия да си намажеш,трябва с АПЕТИТ ДА ГО ЯДЕШ!!!!!

 • Делянчо!!!Ами ти моето дете!!!АМИ ТИ СИ АУТ!!!
  Мама може,да ти е казала,че си НЯКОЙ!
  АМА ТИ СИ ОБИКНОВЕННА СЕЛСКА ПРЪЧКА!!!!
  ХА,БЯГАЙ ДА СЕ СОПОЛЯВИШ НА МАМА И И ТАТИ!!?
  И помни,моето МОМИЧЕ!!?МОМИЧЕ!!!!
  НА ПРЕЗИДЕНТА и СОПОЛА му на филия да си намажеш,трябва с АПЕТИТ ДА ГО ЯДЕШ!!!!!

 • А някой попита ли членовете на герб какво мислят по въпроса,защото който и да срещна,хората са на друго мнение?! Срам и позор,вместо да изобличите шуробаджанащината и беззаконието,вие се обединихте срешу неправдата и с това отвратихте хората и завинаги изгубихте Хасково. Дано Бог и Борисов отсъдят справедливо!

 • Читателю,БОЙКО ке отсъди!!!!
  Хванаха го тоя хаплю Делян!!!
  Огъзи Бойко!!!!Ам той и да краде не може Делян Мамин,Кво да отсъди Бойко??????
  Реже му ЗЕЛЕНИЯ КАУНЬ. и това е!!!!?

  • Реже – таратанци! Викнал го е при себе и му е казал да си посипе главата с пепел, а после цялата гербария ще ревне като закъсала вдовица в самосвал, НА КОГО НИ ОСТАВЯШ ГОСПОДИн ДОБРЕВ? Отделни лидери и цели колективи ще си раздерат ризите и ще легнат на трамвайните релси от закрита вече линия. Земята ще спре да се върти, полюсите ще се сменят…. АПОКАЛИПСИС… Видяхте ли какъв филм на ужасите са подготвили от Цецо Пикчърс ООД?

 • Ха така!Видяхте ли що сторих.С един лайномет им разказах играта.Не ме подценявайте ,фекалиите ми си ги бива.

 • Делянчо, как ще вървиш сега по улиците на Хасково.Как ще гледаш хората в очите.Ако имаш поне малко ум, иди някъде и не се връщай в Хасково.Тук си вече станал за ташак.

 • Пред журналистката Баджак каза: “Няма смисъл да коментирам, те вече ме окепазиха и постигнаха целта си.” Не напротив Сульо, има смисъл, защото ако си Прав ще се бориш и ще си изчистиш името. Само че няма какво да кажеш, защото си се удавил в собствените си Лайна. И Понеже не трябва да разваляме репутацията на Вожда Падишах и реномето на Мафията – майка, най – лесно е да се оттегли за да не СМЪРДИ повече. Всичко що е за Боклука се изнизва като ПРАНИ ГАЩИ, щото е най – лесно и може да го прави без да привлича толкова внимание. ОТВРАТ са ей, ОТВРАТ

 • Това ли е ГЕРБ Хасково-8 в президиума и 11 срещу тях-ай сиктир бе тия хора срам нямат ли?
  Защита на Дилян-добре,ама защо?Кое от казаното до тук не е вярно-за Гаргови ли,за Иванови ли,за кое по-точно?И то точно тези на снимката-що не имитирате щраус а?
  Или като маймунките-лъснал ни задника, ама на показ пред публиката?

 • Да ама не. Централната власт на ГЕРБ, местната също, но я дадохте на един пенсионер, че да ви разиграва със стари комунистически номера. Зорлем бягате от властта. На тепсия ви я дадоха. Възможностите за инвестиции ли искате да прахосате. Видяха ви сметката една комунистическа любовница и един кмет, дето две думи на кръст не може да каже и нищо не можа да свърши за две години, макар че имаше цялата власт, за да го направи. Като държите пенсионерите на властови позиции, ще има да сърбате попарата на окумуш измамниците от всички възможни партии. Никой не осъди никого от големите риби за 30 години. Затова БСП си играят играта, необезпокоявани в чудовщните си манипулации.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.