Спорт

Волейболистка в топ 5 по красота, отлагат дебюта на „Раковски“ в новата зала

Диагоналът на димитровградския волейболен клуб „Раковски“ Симона Николова попадна във финалната петица на конкурса за красота „Мис BGvolleyball“.

Сред красавиците, достигнали този етап на конкурса при вота на феновете е и Силвия Андреева, която миналата година игра за димитровградчанки, а сега се върна в „Марица“ (Пловдив).

Вече е обявена и програмата за еснния дял на шампионата при жените, като „Раковски“ стартира на 21 октомври в София срещу ЦСКА. В следващия кръг на 28 октомври димитровградчанки трябваше да приемат „Славия“, но на същата дата в ремонтираната спортна зала ще е балетният фестивал „България танцува“. По тази причина домакинството е разменено и мачът ще е в София.

В третия кръг на 4 ноември „Раковски“ гостува на „Левски“, а в четвъртия кръг почива. Така феновете ще могат да видят волейболистките в акция в новата зала едва на 18 ноември срещу шампиона „Марица“.

Подготовката на момичетата продължава, като утре е контролата срещу „Берое“ в Стара Загора, а в петък – срещу „Левски“ в София.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button