Парламентът отхвърли оставката на Делян Добрев

Хасково

Парламентът отхвърли оставката на народния представител от ГЕРБ Делян Добрев.

Депутатите дебатираха по оставката над 2 часа. Тя беше отхвърлена с 97 гласа „за“, 99 – „против“ и 19 „въздържал се“.

ГЕРБ гласуваха против оставката, БСП и ДПС бяха „за“, от „Воля“ и „Обединени патриоти“ се въздържаха.

До подаване на оставката се стигна след обвинения от Елена Йончева от БСП, че на ръководни позиции в община Хасково работят негови близки и роднини. Преди днешния вот в парламента Делян Добрев получи широка подкрепа, включително и извън ГЕРБ. Добрев остава и областен координатор на ГЕРБ в Хасково.

Още новини

loading...

19 коментара

 • Парламата, опа, парламентът, НЕ Е ИЗБИРАЛ Делянчо нито пък друг за дупетат, опаа, депутат, така че няма как да не му приема или приема оставката! След като си я подава – това е!

  • „Напускам всички заемани от мен постове“ заяви Делян Добрев. И това сме го виждали. ПОМНИТЕ ЛИ ФИДОСОВА? А Христо Бисеров помните ли? А Мишката Миков? И много други! Някой да е платил за престъпните схеми за източване на държавата, за репресиите, кадруването и корупцията в които лично са участвали? Оттеглянето е по скоро награда. Добрев е поредният бушон. Така, както „изгоря“ Бисеров за да запази Пеевски. Така, както изгоря Фидосова за да запази Борисов. Така, както изгоря Добрев, за да запази Цветанов. Всъщност всичко тоеа е с една по-голяма цел – да се запази статуквото и модела на мафиотско-мутренско управление. А в този модел всички са еднакво поставени – ГЕРБ, БСП, ДПС…

 • Завалия, сега насила ще го държат в парламента. Горкия той, толкова се настрада, сега и това. Трябва да го обявим за мъченик.

  • Нямам думи. Отвратен съм и от Делян Добрев и от герб. Мошеници. Лъжци. Тарикати. Лакомии. Безгръбначни. Некадърници. Далавераджии. Мекотели долни. Няма ли края това тяхно властване повсеместно?

 • Проказата е системна. Просто ГЕРБ показаха, че ще се отбраняват агресивно срещу атаки от БСП, защото ако мине това с Делян може да се разплете чорапа и много посредствени хора могат да загубят своята значимост като ВИП – депутати, шефове, разпределители на ресурси и влияние. Местните олигарси си искат властта и привилегиите.

 • Навсякъде в администрациите, особено в общинските, са надиплени роднини, съученици, сватове, съпрузи, любовници и т.н. Основният проблем на тази семейственост и интимност е, че: на тези лица се плащат заплати от парите на данъкоплатците, за да гласуват за една определена партия; много от тях са назначени без конкурс; в по-голямата си част са некомпетентни; най-същественото – тези хора крадат, взимат подкупи и облагодетелстват трети лица с действията и бездействията си.

 • Tова е българския политик….Проказата е системна…..Завалия, сега насила ще го държат в парламента. Горкия той, толкова се настрада………“Напускам всички заемани от мен постове” заяви Делян Добрев……“Напускам всички заемани от мен постове” заяви Делян Добрев.
  Трябва да го обявим за мъченик. Голям цирк . Трябва да го обявим за мъченик. Голям цирк . Трябва да го обявим за мъченик. Голям цирк.
  SUPER – Mодел на мафиотско-мутренско управление.
  Само лъжат нарoда.
  SUPER – Mодел на мафиотско-мутренско управление.
  Само лъжат нарoда.

 • Няма такъв сеир! Човека дава оставка, но точно неговите хора не му дават!
  Типично селяндурска история!
  Ясно, че влезе този в съда ще му разкажат играта!
  Гарван гарвану око не вади!
  Поне вече e пределно ясно, ГЕРБ се очертаха като олицетворение на мафията, корупцията и шуробаджанащината в България…..
  С днешните си действия те надминаха дори зулумите на Тройната коалиция.
  Гробарски цирк.
  Гробарят хвърля оставка, гробарите не я приемат, а и той не си отива!
  Свине!!! Свине в цирка Булгаристан!!!
  Делянчо…Делянчо…Делянчо

 • Депутатите от ГЕРБ гласуваха срещу напускането на Д. Добрев, за да не създадат прецедент. Защото и те са затъънали до уши в същата каорупция и шуро-баджанащина . НАдяват се все пак да заметат следите, ако седят в НС.
  Има ли закон, който да те задължи да бъдеш депутат?
  Няма!
  Какво гласуват тогава?
  Щом човекът иска – да си ходи!
  Свършиха ли гейберастките калинки?
  Ако е така – време е гробарите да се омитат!
  А и „патриотите“ също!
  Подлоги!

 • Интересно – Интересно – Интересно – Интересно

  „Два пъти отхвърлиха оставката на Делян Добрев“
  „Два пъти отхвърлиха оставката на Делян Добрев“

  Да ги пита човек защо?Да ги пита човек защо?Да ги пита човек защо?

 • Само едно въпросче имам. Тая, родната прокуратура, гледа ли същия сериал, като нас, или има по-важна работа в момента точно?

 • С други думи : Кражбите в община Хасково продължават, ние ще продължаваме да пием вода с уран и герб продължава да владее митницата……

 • И какво стана с двата милиона за сондажите за които толкова се натискаше Делянчо,или пак е някаква схема за усвояване на поредните парички.Делячно ще си остане да краде ,Тенчо Лилянов ще продължава да си изсипва всяка вечер отпадъците от кланицата в реката и кервана ще си върви а ние ще продължаваме да си пцуваме, превърнахме се в сериала „Дързост и красота“.

 • Кой го интересува пробите, къде са парите които отпуснаха и кога ще си ходят барчетката и барчеда на Дилянчо?

 • Дядо Добри да си заминава, като избегне безболезнения за Хасково ход. . Не е адекватен на времето, в което живеем. Изгонихме най-сетне феодала, сега няма защо да бягаме от финансови инжекции и инвестиции. Централната власт е у ГЕРБ, затова не бъдете глупави да бягате от късмета си. Шуробажанащината си я имаме от комунистическо време и е ясно кой е основоположникът на злото. БСП развратиха хората и търсят справедливост, но най напред за себе си. Като се охраниха и подсигуриха и правнуците си. Справедливост искат, но по техен тертип – тях никой да не ги пипа. Съвсем наивни ни мислят. Ще видят власт през крив макарон. Не им омръзна да крадат и да развращават. За всичко са виновни те. Провалиха демокрацията и накараха хората да търсят вината и виновните не там, където трябва. Да лъжат пенсионерите все още могат, но освен роднините им, няма кой друг да ги последва.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.