Любопитно

Малин Кръстев и Геро веселят хасковлии със „Свалячи“

Двама от най-популярните български актьори – Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро отново ще „свалят“ с неизчерпаемата си енергия хасковската публика.

Заедно с Мариела Топалова, те ще гостуват във вторник – 10 октомври, със „Свалячи“ от Елин Рахнев. Премиерата на спектакъла бе през юни, в рамките на 12-те Театрални празници „Театър, обичам те“.

Малинко и Геро влизат в роли на странични футболни съдии от „Б“ група, които преминават през какво ли не – опит за самоубийство, въвличане в схема с подкупи, арест, болнично лечение… Те обаче продължават да мечтаят – да бъдат съдии на мач от Шампионска лига. Ако това не стане – поне да ги почетат с едноминутно мълчание на финала на Световното първенство.

„Свалячи“ е смешно-тъжна история, в нея има и усмивка, и сълза“, казва Елин Рахнев. „Това е история за малките хора, за хората от „Б“ групата на живота, тези, на които той е показал червен картон и са принудени да го наблюдават от страничната линия“, споделя още авторът.

„Свалячи“ ще се играе в театър „Иван Димов“ на 10 октомври – вторник, от 19 часа. Билетите са по 10 и 12 лв., за ученици и пенсионери по 5 лв.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button