Елена Георгиева празнува за пръв път с 2343 учители в Хасковско

Хасково
Учител

На международния ден на учителя – 5 октомври в Хасковска област празнуват 2343 преподаватели.

В Регионалното управление на образованието не се води статистика колко от тях са учители за първа година. Сред училищата, където има най-много преподаватели са ОУ “Св. Иван Рилски”, СУ “Паисий Хилендарски” и в Свиленград.

Учител

За първа година учител е и Елена Георгиева, която преподава английски език в хасковската Финансово-стопанска гимназия “Атанас Буров”. Георгиева преподава на учениците от 9 до 12 клас, като по-нейните първи наблюдения при по-големите гимназисти е по-трудно, защото някои от тях са по-буйни.

Елена Георгиева е завършила Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”, като има магистратура Английски език и методика. Досега е работила 7 г. в частния сектор, но решава да стане учител заради добрите условия, които предлага професията. В гимназията има ясно регламентирано работно време, отпуск, а заплатата е чисто 660 лв.

Днес Георгиева имаше последен час с 10 г клас – “Данъчен и митнически посредник”, като учениците се изказаха много ласкаво за новия си учител.

Учител

Още новини

loading...

9 коментара

 • Досега е работила 7 г. в частния сектор, но решава да стане учител заради добрите условия, които предлага професията. В гимназията има ясно регламентирано работно време, отпуск, а заплатата е чисто 660 лв.
  ДОБРИ УСЛОВИЯ -660 ЛЕВА.
  КАТО В ПОРНОФИЛМ. НЕ ТИ Е ХУБАВО АМА ТРЯБВА ДА ОХКАШ

 • това е начална заплата ,за новопостъпили.Учители с 10 години стаж взимат над 1000 лева и отпуск 60 дни.

 • Харесвам нервно болната Светлана фотева как да и го призная.Казват че дава частни ,,уроци като тя плаща на момчетата.

 • Хаха.1000 лв.и 60 дни отпуск….само човек вън от системата може да напише такъв коментар.Аз съм с 20 год.стаж и заплатата ми чисто не надхвърля 700лв….

 • Не съм съгласна с изказването на”ученичка”, това е пълна глупост.Нито е нервно болна нито дава уроци.Ако тази ученичка може да го докаже,тогава ще и повярваме.Ако не, такива клюки са подсъдни!

 • нз вече чалгата ли е виновна повече или такива мили учители който се ”жертват” с 60 дни отпуск и 6ч работен ден ….
  към @Учител това ващо не е система ,направихте го пирамидаа
  на всяка втора учителка ,мързеливата щерка става учителка

 • Светла Фотева е работят ученици. ИЗВЕСТНА Е с това че си говори сама до черната дъска имитирайки че провежда час по руски за заблуда на проверяващи.Не е добре с нервите откача
  Хвърля закуски изсипа шише боза върху ученичка. Страда от шизофрения. Лекуване е в психо диспансер и Хасково и в Кърджали. Обслужва основно ученици.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.