Нови конкурси за началници на “Капитан Андреево”

Регион
Конкурс

Конкурс за началник на митнически пункт “Капитан Андреево” и трима ръководители на звена на пункта за пореден път обявиха от Агенция “Митници”.

От Агенцията търсят и началник на митнически пункт “Жп гара Свиленград”. Изпитът е практически, психологически и интервю. Първите няколко конкурса се провалиха, защото кандидатите не отговаряха на изискванията.

Заплатата за началника на пункта е 1500 лв., а на тримата ръководители – по 1300 лв. Началникът на пункта на жп гарата ще получава 1400 лв.

Документи за началника на “Капитан Андреево” се подават до 17 октомври, а за останалите до 18 октомври в деловодството на митницата в Бургас.

Още новини

loading...

7 коментара

  • Защо ги правите тези конкурси.всяка държавна работа е нагласена.слагайте си нагласения човек и чакаите да се оправи България.толкз ли нямаме кадърни хора,че всеки месец конкурси.

  • А какво стана с конкурса за началник на РУО Хасково. Защо не се информират хората? Или от там са свикнали само да мълчат!

  • Искаме Златева за началник на инспектората – само тя ще разгони некадърните директорки по училищата – както преди няколко години като се завърна направи чистка и сега има нужда от чистка. Само Златева няма да и мигне окото да упражни всички възможни инструменти на контрол и наказание срещу омразни на всички директорки, превърнали училища във феодални владеения и назначили си само приятелки, мъжете на приятелките, жените на хора от фирмата си, роднини и приближени. Да се изгонят всички земеделски производителки на големи плодове, защото нямат място в образованието – прости, долни и злобни са и ИНТРИГИТЕ ИМ НЯМАТ КРАЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Има една Бясна директорка на училище, дето пяна й капе от устата. Беснее откак си плати за директорското място. Колектива не може да я приеме и тя затова гони хората – на тяхно място назначава дружки, родата си, ВИП женички, мъжете на новоназначени дружки, жените на хора от фирмата си и все обвързани по приятелска или съученическа линия. Бесне из училището тази мърсница и не спира. Няма задоволяване на егото й – все нещо не й достига да е най, все нещо не й достига училището й да е най, все нещо не й достига да е най-обичана. Ама да знае, че е НАЙ МРАЗЕНА Е! Хората от училището не могат да я гледат. Даже приближените й дишат по-добре и се чувстват по-спокойни когато тази Бясната я няма на работа. Мразят я, противна е на всички със селската си мутра и проклетото си изражение! Отивай си ма жено. Какво се натискаш на това място. До директорската заплата ли опря. Нали си голяма бизнесменка. Какво търсиш в училище като с хора не можеш да работиш, уши нямаш за чуждо мнение, и всичко ти е проблем! Махай се – ходи на РУО шеф да ставаш. Ходи в министерството. Отивай се реализирай, че още ще одъртееш и надебелееш на тоя пост от пушене, пиене на кафе и правене на интриги и сплетни!

  • Знаем я тази горната директорка. Тя непрекъснато се заобикаля с нови любимци и после се изпокарват, не могат да се гледат. Защо си тръгнаха едновременно главната й счетоводителка и оперативната й счетоводителка. Защото не можеха да я траят. Тази директорка е с психични проблеми – не признава никой освен себе си, не признава труда на никой освен себе си, не слуша мнението на никой друг освен себе си, само тя има проблеми и ангажименти, другите нямат право на личен живот и сама си реша и прави всички простотии. И в РУО я знаят и си имат специален прякор за нея. Както тя за всеки експерт от РУО има прякор, така и за нея си има приказки в РУО. Знаят, ама нищо не правят, щото не им се разваля рахата. Да не стане обаче друг гейт в Хасково – една теревизия особено се интересува от проблемите в образованието. Тогава не само директорката ще си отиде ами и експерти от РУО ще си тръгнат. Първо тези дето и бяха в комисията на “конкурса” и дето им се отблагодарява още. После тези, които не са взели никакви мерки, когато са установили проблемите. Голям цирк ще става – само да захапе Елена Йончева и тази тема и ще им се стъжни на всички живота дето я натресоха в училище тази психясала директорка!

  • На РУО не им дреме за вашите проблеми драги хора. Те много добре я знаят тази директорка. И когато имаха възможност да направят нещо по въпроса – ви принудиха да се подпишете под една декларацийка. Нали така. Сега и да ревете и да не ревете все тая. Госпожата ги държи и тях – хем им се отблагодарява, хем ги прави зависими! На единият женичка назначи – нищо че горката не отбира от работа дето я върши и едва си дига килцата от стола. На други паркоместа подарява, подаръци и услуги, раздава и черпи, купува ги и те си мълчат. Да чакате от РУО да си влезе във функциите все едно от умрял писмо да чакате. Нещо може да се случи, само ако работата се размирише доста по нагоре! И то с конкретни факти и доказателства. Тука в града хората лесно се купуват и продават. Но и това е доказетелство. А някои неща са проследими и установими. Айде успех!

  • Винаги се пробутва “нашия човек” – ако не мине номерът по някаква причина, се отменя събитието или се казва, че никой не го е спечелил – да не стане по-лошото – да назначат когото не трябва!..Изтъркани административни игри и съобщения за наивници! А пък работата си върви и с временно изпълняващи…. хаха..

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.