УНСС откри академичната година със 177 първокурсници и е-студентски книжки

Хасково

Академичната година откриха тържествено в Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково.

Първокурсниците в бакалавърската степен са 177, като приемът за магистратурите продължава. Общо студентите пък са около 700.

УНСС

Сред официалните гости на откриването бяха зам.-ректорът доц. Стела Ралева и зам.-директорът проф. Даниела Фесчиян. Те окуражиха първокурсниците и им пожелаха успех в следването. Представиха се и техни преподаватели.

Тази година за пръв път студентите ще имат електронни студентски книжки. Ще се учи и от електронни учебници.

5 коментара

  • Беливанов е толкова тъп, че сутринта в едно интервю призна като шахматист, че след оакването миналата седмица с герб, се намира в положение „цуг цванг“ , т. е. няма полезен ход. Пита се като го знае това, какво се дърви и не си ходи дъртака?

  • Не си губете времето. Нищо няма да научите. Всичко е формално. За пари на някакви лектори. Дипломата е куха отвсякъде. Вече 10 кандидати завършили счетоводство там връщам на интервю за работа. Нищо. Ама какво се казва нищо. И си признават че не са ходили, плащали, и още и още. Затова сме на това дереже- всичко ни е формално

    • Прав си. Поне една трета са студенти отдавна преминали студентска възраст. Просто са някаква службица и им трябва диплома .УННС е най – лесно- хуманитарна специалност, изпитите се вземат лесно , лекции формални , присъствие – формално , преподавателите бързат да си ходят , някакво подобие на учебници писани преди 20 години.Но с диплома.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.