Търсят заварчици на 950 лв., дават 800 лв. на общи работници

Хасково
Заварчик

Две свободни места за заварчици са обявени в Димитровград, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Договорите са безсрочни, заплатата е 950 лв., местата са свободни от 6 октомври, като се изисква професионален опит до 1 г.

В Хасково пък се търсят трима общи работници на безсрочни договори с 800 лв. заплата за товарене, разтоварване и пакетиране на фуражи. Има и две места за работници за производство на фуражи и фуражни добавки на 850 лв. Три са свободните места за машинни оператори на хлебни изделия на 600 лв.

20 са свободните места за монтажници на кабели в Димитровград на 550 лв. и 10 за чистачки на минимална заплата. В областния град пък има две места за чистачки на автобуси.

В Димитровград има още свободно място за учител в начален етап на основното образование на срочен договор, а в Хасково се търси логопед.

 

Още новини

loading...

4 коментара

  • “Дават”?! Това, че се начислява, не значи, че точно тази сума дават – като махнем данъците колко остава??? Да пишат ЧИСТО/НЕТО колко дават!!! Стига това замаяване! Няма балами! Алчни новочорбаджии!

  • 950 БРУТО ЗА ЗАВАРЧИК. ЧЕ ТО СЛАБОУМЕН ДА Е ЩЕ ОТИДЕ В ЗАПАДНА ЕВРОПА И ЩЕ ПЕЧЕЛИ ПОНЕ 4 – 5 ХИЛЯДИ НА МЕСЕЦ. ТАЗИ ПРОФЕСИЯ Е ПО ТЪРСЕНА ОТ ТАЗИ НА ЛЕКАРЯ. НЯКОЙ АЛЧЕН ТЪПАК ИСКА ДА ВЗЕМА ПОРЪЧКИ ОТ ЗАПАДА ДА РАБОТИ В БЪЛГАРИЯ ЕВТИНО И ДА ИЗНАСЯ ПРОДУКЦИЯТА ЗА МНОГО ПАРИ. ДА АМА ЗАВАРЧИЦИТЕ ЩЕ ГИ ХВАНЕТЕ ЗА ХУЯ. НЯМА ВЕЧЕ БАЛАМИ

  • Търсят и хора за полицията, ама май и там няма кандидати. Чувал съм от познати полицаи че навремето за едно място са се борили поне 8-10 човека а сега кой ще ти работи за 680лв заплата. Затова напълно подкрепям протестите на полицаите за по-високи заплати.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.