Любопитно

Харманли посреща поети с китари от цялата страна

31-ото издание на най-стария бард фест „Поетични струни“ ще се проведе на 13 и 14 октомври в Харманли.

Поети с китари от цялата страна пристигат за пореден път в града на Белоногата, за да изпеят новите си песни и да припомнят старите.

ПОКИ 2017 стартира на 13 октомври в 17 часа, в изложбената зала на Културен център, с откриване на изложба – инсталация „Светлина и сенки“ на художничката Даниела Тодорова. Половин час по-късно ще се проведе среща–разговор с Джеки Стоев и прожекцията на документалния филм „Добро утро, капитане“.

Официалното откриване на феста ще бъде в 18:30 часа, след което ще бъде представена книгата „Архипелаг“, събрани стихове на Гриша Трифонов, основоположник на „Поетични струни“ в Харманли.

В програмата на ПОКИ 2017 са предвидени още рецитали на Марияна Добрева и Асен Масларски, споделена и изпята поезия с Елена Денева и Красимир Първанов, Иво Георгиев, Митко Динев, Ивайло Диманов, Росен Сеновски, Иван и Живка Ненкови, Геновева Цандева и Бойчо Иванов.
Със свои песни публиката ще радват още Борис Масларски и Александър Трифонов.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.10.2017 20:56 20:56

Пияндурниците пак се събират, поне ще живнат заведенията за обществено хранене и пиене.

Back to top button