Младежи взеха властта за един ден в Хасково, Тодор Киров е в стола на Беливанов

Хасково

7 ученици от Езикова гимназия „Асен Златаров“ влязоха в ролята на кмет, зам.-кмет, директори на дирекциии и Туристическия информационен център тази сутрин в община Хасково.

Младежите участват в инициативата на „Джуниър ачийвмънт“ – „Мениджър за един ден“.

Община
Учениците са изпратили мотивационни писма, с които кандидатстват за определена длъжност. 15 са подадените заявления за участие в инициативата. Някои от учениците кандидатстват за втори път в „Мениджър за един ден“.

Кмет за днес е зрелостникът от Езиковата Тодор Киров. Работният ден започна с оперативка с кмета Добри Беливанов и зам.-кмета Велин Балкански.

Езикова

В инициативата участват още гимназистите Гергана Тенева, Мила Римпопова, Дарина Георгиева, Габриела Янакиева, Мария Хахчиева, Любомир Николов и Антонина Попова, която днес е директор на Езиковата.

Миналата година община Хасково също участва в инициативата.

Още новини

loading...

19 коментара

 • И кой прецени как да ги се селектира? Пиша PR на общината ли? „Пази, Боже, сляпо да погледне! „

  • Кмета да спре да се хили неадекватно, да спре с тъпите си прояви, да спре да си мисли че някой го харесва, да спре да щъка нефелно напред назад, да спре да е кмет, да си ходи.

   • ПОД „ВЕЩОТО“ РЪКОВОДСТВО НА ГЕРБ И БЕЛИВАНОВ ХАСКОВО СТАНА ПОСРЕДСТВЕНО ЗАБУТАНО ТРЕТОРАЗРЯДНО СЕЛО. КАК НЕ ГИ Е СРАМ!

 • С тая бантална ежегодна глупост стават смешни – кмет за един ден, „отворени врати“ и прочие пълни простотии! толкова ли нямат работа, че се занимават с това?

 • И кой точно е мъжа на ПИЯРКАТА? И Кои са роднините-кажете че ние от общината не ги знаем. То тука последно става ясно

  • Дечица, шах масички, чешмички, лентички – толкоз му е хала на дъртофелника. Що се напъва да доразсипе Хасково. Подобни прояви са абсолютно безмислени и кухарски. Не кмет, а чучело. Оставка.

 • Инициативата е на JA- Джуниър ачийвмънт, всеки ученик , който искаше можеше да кандидатства. Преценката кой точно да бъде избран е на директорите на дирекции и на кмета. Не опорочавайте тази прекрасна инициатива с тъпи коментари. Важното е, че в Хасково живеят млади хора, които са активни граждани и искат да направят нещо за града си. Тези инициативи са високо ценени в онези страни към чиито стандарт се стремим. Възпитанието започва от малка възраст. Дори по-малки деца е хубаво да знаят какво представлява от вътре тази емблематична за Хасково сграда с часовника, какво работят хората там. Похвална инициатива, браво на младежите, адмирации на общинарите, че са се “ навили“ да приемат тези млади хора днес!

 • Зам.-кметицата,дето все е дъска що не стана кмет за един ден?
  Аз си пием Швепса и гледам сеир. От Монако.

 • И нека Тодор Кирев остане кмет, защото този дърт безмозъчен пергиш не става за нищо друго, освен с него да се избърши кабинета на Жамилето.

  • Още една тъпа проява, която допълва списъка с недомислици на общината, целящи единствено показност. А иначе с никаква практическа приложимост или полза конкретна за учениците. Кьорава работа. Дигат имиджа на тоя изкукудякал кмет, ама не става, не става. Да беше казал нещо за урановата вода или мръсотията в града, или за глутниците псета, или за идиотското си поведение въобще като кмет, или за безперспективното си бъдеще, или за оставката си…… Блажени са верюищите!

 • Тази инициатива е просто ала-бала,за сапунени сериали бива,ама за дейвствителността никаква полза!!!!
  Изобщо ЦИИИИРРК!!!!
  С ГЛАВЕН ЦИРКАДЖИЯ-ДЯДО ДОБРИ!!!!

 • Пак копираме американски щуротии!!!
  Бас,че Общината ще организира и ХЕЛОУИН!!!!!НО поне на Кмета няма да му е нужна маскировка-ТОЙ СИ Е ЖИВА МУМИЯ!!!

 • PR с двуметровия аршин ще подплаши тези деца,за герб ли щеим говори или за поръчките,давай давай.

 • Диано, стига си се обяснявала, колко е, загрижено чучелото Талибанов, ами ходи да сгорвиш на мъжо ти, да бе се скита бездомен

 • Тоя е ИЗВЪНЗЕМЕН,БЕ!!
  БЕЛИВАНОВ,АМ ТОЙ В ИЗМИСЛЕН СВЯТ ЖИВЕЕ!!!!
  МАЙКООО,ШАНТАВ СТАРЕЦ!!!
  МИСЛИ СИ,ЧЕ Е ГЕРОЙ ОТ АМЕРИКАРСКА САПУНКА

 • Беливанов е жива, трудно поносима карикатура на съвременен кмет. Това не е кмет, а инатлив и глупав старец, заблуден тотално както за собствените си възможности, така и за отношението на хората към него. Въобще какво работи този човечец?

 • Що се подиграват с НАШИТЕ ДЕЦА!!!!
  А????????????
  ОЛИГОФРЕНИ ИСКАТ ДА ГИ НАПРАВЯТ!!!!
  И ТОЙ КОЙ????ДЪРТ ПИРГИЧ!!!!
  МОЛЯ СЕМЕЙСТВОТО НА МУМИЯТА ДА СИ ГО ПРИБИРА!!!!!ВНУЦИТЕ Д НЕ МУ БЕРАТ СРАМОТИИТЕ!!!!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.