Спорт

Футболистите на Минерални бани заминават за Малта

За престижна международна контрола за Малта тръгна отборът на футболния „Топлика“ Минерални бани, съобщават от общината.

Момчетата на президента Калин Калинов гостуват в петък на „Флориана“ – един от най-известните клубове на средиземноморския остров. С този мач, третият в класирането на Хасковската областна група аматьорски отбор почива и така ще запълни паузата си в 8-ия кръг, заради отказването на „Аида“ (Караманци).

“С този клуб имаме приятелски отношения от години и сега ще уважим поканата им”, заявява Калинов. Островитяните ще върнат визитата на тима от националния курорт през идната година по време на зимната пауза в първенствата на България.

Този сезон „Топлика“ тръгна добре в надпреварата на областта и сега е трети на 4 точки от водача „Герганин извор“ и на 3 от „Хасково 1957“, който е на втората позиция във временното класиране.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бай Ради
Бай Ради
12.10.2017 19:10 19:10

Днес,Богу се моля.нищо до днес не бях чувал за този отбор.А пия всяка вечер!

Back to top button