Наградиха 10 младежи, управлявали за ден в Хасково и Пловдив

Хасково
Награди

10 младежи, които вчера управляваха за ден в община Хасково и в частна фирма в Пловдив, получиха грамоти за успешната си работа.

Всички са от Езиковата гимназия “Асен Златаров” и получиха грамотите си от директора Деян Янев. Той им пожела не да станат началници, а да сбъднат мечтите си и така да изпитват удоволствие от работата, която вършат – вечер да се прибират по домовете си с усмивка.

Награди

Младежите участваха в инициативата на “Джуниър ачийвмънт” – “Мениджър за един ден”. Това са Мария Кахчиева, Дарина Георгиева, Тодор Кирев, Мила Римпопова, Антонина Попова, Любомир Николов, Елена Крумова, Явора Запрянова, Габриела Димитрова, Гергана Тенева.

Тодор Кирев бе кмет за един ден и призна, че му е било толкова приятно, че е искал и днес да се върне в общината. Мечтата му е да стане мениджър и ще кандидатства Бизнес и мениджмънт в Шотландия. Явора бе мениджър вчера в пловдивска фирма и сподели, че там е невероятно. Останалите гимназисти бяха в общината и разказаха за опита, който са придобили.

Още новини

loading...

Един коментар по “Наградиха 10 младежи, управлявали за ден в Хасково и Пловдив

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.