Беливанов: Засега няма да назначавам заместник кметове

Хасково
Добри Беливанов

Кметът на Хасково Добри Беливанов заяви пред Haskovo.info, че засега няма да назначава заместник кметове на мястото на напусналите по-рано Евгени Консулов и Милена Трендафилова.

Градоначалникът допълни, че със зам.-кмета Велин Балкански се справят, а и не трябва да се подценяват шефовете на отдели и дирекции, които също са поели част от работата. Подготвяли се и нови конкурси в общината. Haskovo.info припомни, че последно такива бяха прекратени. Отделно шефката на финансовата дирекция Росица Гаргова и секретарят на общината Биляна Димитрова също напуснаха.

Междувременно, от общината обявиха подбор за главен експерт “Детски градини”. Беливанов обясни, че мястото е освободено от Агавни Тахмезян, която е спечелила конкурс за селските детски градини.

Още новини

loading...

29 коментара

  • Тоя кмет страда от силно изкривена самооценка. Самодоволен заблуден смешник. ГЕРБЕРАСТКИЯ ЗАЛИЧИТЕЛ НА ХАСКОВО. Навън от общината и града!

 • На бай Добри не му вярваме. Праща ни хасковлии за зелен хайвер. Справяли се друг път. Иска да вдигне заплатите на администрацията, затова за да спести пари няма да си вземе заместници. Така си купува гласове еее на послушание

 • РОБОКОП!!?!!
  САМ КЕ СЕ БОРИ!!!!!
  ТО БИВА ОТКАЧАЛНИК, АМА ТОЯ МИ ИДВА В ПОВЕЧЕ!!?!?

 • Има още хора в администрацията, които са против кмета. Ясно е, че чакат тихичко да се разминат нещата и да действат подмолно като троянски коне. Разчиствай ги смело и докрай кмете !

 • Защо бе хора?Подвизите на един червен разузнавач, изпратен в гербаджийския лагер за разузнаване, когато георгиивановцитее заемат позиции, но отвън,получавайки тлъсти хонорари. Защо са му заместници, неговия изключителен финансов зам. кмет ще овладее изкуството на присвояването, та той е Балканмен.

 • Де да беше кмета такъв инат и когато отстоява нещо за града, а не собственото си его. Ма той мижитурка, дреме му за града, гледа си заплатката и пенсийката.

 • д-р Ливайн няма нужда от никого. Той си е самодостатъчен. Важното е вечер да има кой да го черпи тука там и да го подпира когато залита по улиците. Ей кмете много още ще има да ти смеем на излагациите. Жив и здрав да си че Лидото на тебе разчита. Ей да не го издъниш за жена му , нали знаеш какво си обещал. Че иначе

 • Зам.-кметицата дето беше дъска,гледам по центъра не се вяска.Седи само в армен дуду парка и люпи Шампион и е с менте на Адидас.Кога ще я поканя на по едно бакърче незнам.

 • Давай, дядо,
  ти си фен,
  ти си най-личния ерген.
  Кво ти трябват други луди,
  ще се правиш ти на Буда.
  В новото учение ни научи,
  как прецакват се наши,
  за да точаш сам пари,
  е и с още едно-две-три,
  че Монако цел не е,
  а втори мандат те зове,
  трябва да си плащаш за гласове,
  щото никой те не ще,
  лъжливо и крадливо деденце.

 • Че кой ще отиде при това камикадзе? Няма да назначава, защото няма кой. А бе, Диана Иванова, тя има снага за двама замове, за пиарка не става, но виж за зам е таман, така и така тя му пише домашното на чучелото Талибанов

  • Я кажете най-после какво ви е направиля тая, че под всяка статия я дъвчите? Кмета и замовете ги оправяме всеки ден, директори дирекции, експерти и кой ли не ..ама някъва пиарка не знам защо

 • ГЕРБ ни го нарекоха тоя ДЪРТ ПЛАЗМОДИЍ!
  СЕГА ДА НИ ОТТЪРРРВАТТТ ВЕДНАГА ОТ НЕГО!!!!ДА НЕ СЕ ОСЛУШВАТ!!!!!!!

 • Кмете,сега трябва да се очистиш и от другите дето са против тебе.Емилия Стефанова -шефка на дирекция ,Брат и Руменчо Стояновица-съветник и майка пенсионерка но все още работеща детска учителка в кв,Хисаря,нон стоп те опюват и то открито .С такива хора- интриганти до никъде не си.

 • Защо да си назначава зам. кметове, нали ще си назначава любовницата, метресата, подлизурката, нагаждачката.

 • На Делянчо му излязоха криви сметките. Смяташе да го използва като марионетка, но стария пърч се противопостави и иска сам да води стадото. ГЕРБЕерите вече се смятат за вечни и несменяеми. Цялата държава им се привижда като бащиния. Да Делян целия град му принадлежи като бащина къща. Много се самозабрави това момче.

 • Не го мислете стареца за глупак. Казва, че няма да си назначава, защото всички, на които е предложил до тук са му отказали. Диана Дебелана може и да се окаже умна, тя му е дала акъла, нали навсякъде разправя, че тя му казвала какво да прави

 • Да,и аз разбрах,че са му отказали вече трима.Светлина ТЪПакова и тя му отказала.Е,що?Щот тя подписа си не слага никъде,отговорност не носи,но на пари много носи-от заплата,”извънреден”,програми за наставници,плик,за да ти уреди детито в Трета.Голяма жена.

 • Родопският лечител, ходжа и предсказател Алейдин: Нямаш ли здраве, късмет и семейство, и милиони да имаш, файда няма.
  Добри, вслушай се в мъдрите и избрани от Бога хора. Накъде вървиш бе, аркадаш, скиташ се бездомен, без сън, без покой,
  под вънкашност чужда и под име ново???

 • Не са нужни на толкова малък град трима заместници
  Общината трябва да се отърве от роднинската мрежа на Делян Добрев
  Толкова нагъл човек като Делян няма
  говори и лъже по телевизията
  Големият експерт по енергетика- всичко съсипа

 • Ами другите. Г-н Беливанов, стига сте толерирали началници в пенсионна възраст. Няма ли кой да ги пенсионира тези хора в образованието. В ученическото общежитие пом.директорката от години я чакат де се пенсионира, но тя си стои там на голямата заплата и си щрака с пръсти, защото за нея закона явно не важи. Не си измивайте ръцете с РУО, които съзнателно си затварят очите за закона.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.