Читатели: Общината асфалтира паркоместа пред хотел, а алеите на Кенана са в окаяно състояние

Хасково
Асфалтиране

Читатели на Haskovo.info сигнализираха със снимки, че от общината са асфалтирали паркоместата пред частен хотел на Кенана до тенис кортовете заедно с улицата там. В същото време този ремонт не бил включен в капиталовата програма на общината, а алеите в парка са в окаяно състояние.

Потърсен за коментар кметът Добри Беливанов заяви пред Haskovo.info, че се асфалтират улици в града, където е преценено, че има нужда. Ремонтите по улиците в областния град били пред завършване. Не е разпореждано да се асфалтират паркоместа и ако това вече е направено ще е за сметка на собственика на местата.

Попитан и за асфалтирането на улица към други обекти на същия бизнесмен, който е собственик на хотела – предприятие в пресечка на булевард “Освобождение”, градоначалникът отговори нервно да не се търси под вола теле. “За асфалтирането на тази разбита улица имаме искане от десетина фирми, които имат предприятия там. Като не асфалтираме ни питат защо не, а като асфалтираме – защо го правим”, заяви Беливанов.

От пресслужбата на кметството допълниха, че е предвиден ремонт на велоалеята на Кенана.

Асфалтиране

Изпрати новина

Още новини

loading...

26 коментара

 • Дрън-дрън. Имало искане от десет фирми. На пресечката на Освобождение са Монолит и Донидо. Донидо преди години асфалтираха отсечката пред завода им със собствени средства, така че остава само Монолит. А за асфалтирането пред хотел Европа сигурно ще каже, че е за кортовете. Същите кортове, на които искаше да отнеме концесията… Но не това е най-важното. Колко автомобили минават по тези улици? Нима няма главни отсечки в града, които са в лошо състояние и по които всекидневно минават хиляди? Това ли е грижата за хасковлии? Кой в общината реши, че точно тези глухи улици са приоритет и насочи към тях и без това ограничения финансов ресурс?

  • Пълна замаилка е тоя дърт кмет само се хили и прай тъпотии ама лапа заплатката и пенсийката.

  • Не сте прави на тази улица са още Миг-9-13 ,Глобал, МегаИнжинеринг, Модус и още много фирми. Не изкривявайте информацията. Журналистите защо не се разходят до там за да видят че не е глуха убица и стотици работници минават по тази улица. Да важни са централните улици обаче хубаво е от време на време да се поглежда и към по-крайните

   • Не ставай смешна… Входа за Глобал е откъм булеварда, Мегаинженеринг са при Донидо, а Модус и Монолит са едно и също нещо. Стига сте заблуждавали хората. Жалки пиарски трикове, продуцирани от една неработеща община….

 • Това ли е подаръка за 5 дневната почивка в Монако и разходките с Бентли? Ние ли трябва да плащаме за това?

  • Безобразие! Кмете ходи в хотела на тоя и се махай от общината. Как не те е срам мошеник такъв

 • Ауууу,нервен бил другарят Талибанов, ама другарят Стаматов хич не е нервен,даже смята да почерпи за перфектните услуги на кмета си.

 • Ако асфалтира- защо асфалтират, ако не асфалтират – защо не асфалтират… А някой забеляза ли, че тази алея стига до тенискартовете? Ходил ли е нькой да види какви дупки бяха? Или само покрай другите,,Гриишовите,, картове на Юнак може да се ремонтира? Оставете хората да работят. Тоя хотел си има паркенг с бариера, ако асфалтират него- тогава да мърморим. Това си е алея. На този паргенг спират всички. Не само гости на хотела, аз като ходя на тенис също го ползвам

  • нькой ,, картове ,, паркенг ,, паргенг ,, Гриишови ,,тенискартовете…….тушшшшш ,а двете запетаи са трепач…..

 • Еми очаквайте още и още! По БТВ снощи ми направи впечатление, че за работите по златния светофар фирмата е Монилит.
  Кой знае какво още е взел Стаматов, което ще остане скрито от нас гражданите и ние ще плащаме за това…

 • Ей,ТЕНЕСИСТ!!!Що само ти си доволен,бе!!!А????За тенис-комфорта на десетина души,ли да мислим???И ракета нова да ти купим?Келеш!Баба ти и дядо ти на тенис-корт са отрасли!
  И Хелоуин ще празнуваш!!Щото не знаеш кои са българските празници!

 • Беливанов е най-голямото недоразумение и разочарование за Хасково. Той е нищо повече от един стар мошеник и далавераджип.

 • Малееее,а Бойко се чуди кой му краде асфалто!!!
  Леле,що ще стане като научи……..

 • Сакън не хасвалтирайте Кенана повече и без това доста дървета се осякоха, а като се хасвалтира ще осекат и другите и накрая ще го хасвалтират целия, отивам да си направя снимка с дърветата-някой в общината да му пука за дърветата или за хората-някой?!

 • Всички дървета на Кенана да се отсекат!!!
  Асфалт,Паркинги и Тенискортове!!
  В Европа сме,по дяволите!
  Джунгла не ни трябва!!!

 • Браво бе Беливанка, в града има неасфалтирани улици ти частен паркинг ходиш да” ремонтираш”. Е вала, брато. Така се отблагодаря ваш за луксозната си почивка. Честно много си тъп.

 • То не беше светофар,тоне беше радиатори,то не беше места без търг,то не беше асфалт.Значи извода от действията на Кмета са кради и вземай,ако те хванат връщай,ако не Бог да прости.

 • Ех Диа-но криви крака ама и крива душа не се получи да замажеш положението,ти го вкарваш повече в батака.

 • Всички взели от нашите пари светофари,радиатори ,асфалт и лъжеца Зам.на снимки ,всички да ги видят и вин

 • Пълна трагедия е там.Прахуляк и мизерия,а да да не говорим че мириши на джибри и л…..на.Било вилна зона КЕнаНА,ваг….на и ла…на зона да го кръстят.Или бул.мулеварт”Георги Китов”😦

 • До всички дрънкала по горе.
  Като дрънкате на поразия знаете ли откога е улицата която преасфалтираха,на колко години е?
  По чие време е направена,кой направи тенискортовете и т.н.?Всичко това е направено благодарение на Румен Сербезов тогава първи секр. на Обл.Комитет на БКП. през 75-80 те години.А алеите са от може би 65-70 те.години.Та иде реч за това каквото се направи в гр.все е за доброто на хората,защото много малко граждани останаха.Всичко друго е граждани по селата раждани.
  Простотията и селянията в този гр.кога ще свърши,никога.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.