Пет хасковски квартала са без вода заради нова авария

Хасково
Авария

За поредна авария на главен водопровод в областния град съобщават от ВиК – Хасково.

Заради проблема с тръбата без вода ще са кварталите Тракийски, Македонски, Младежки хълм, Хисаря и части от Червена стена.

Екип на ВиК работи по отстраняване на аварията, като не се посочва време за нейното отстраняване.

Още новини

loading...

6 коментара

  • Тъпия хасковски кмет що не се произнесе по въпроса с водата, ами само се хили като луд и мънка като олигофрен като го питат нещо и асфалтира улици на свои приятели дето го водят по екскурзии в Европата. Аааааа?

  • Предложение за новина: “В квартал “Тракийски вече има течаща вода! Не са нужни молитви под душа!”
    Това вече на нищо не прилича!Всеки ден налягането е слабо!А сега и авария!Кой не си изпълнява задълженията-ВиК ,които ми предлагат некачествена услуга или аз като съвестен клиент,който редовно плаща за лошо качество?Но нали няма друг на пазара и съм в безисходица…То не бе уран,не бяха аварии…

  • Спокойно – дишайте, цитирам ВиК: “прогнозите са евентуално утре /17.10./ да имате вода”.
    Не всеки месец – на всеки 10 дни има тежка авария и няма вода по 2 дни. Стотици пъти се копаеше в близост до “Кауфланд”, още толкова в близост до “Цигарена фабрика” и още къде ли не – цялото трасе е кръпка до кръпка и полза никаква. Нечовешко е да държиш половин областен град без вода дни наред!! Че то по селата с режим на водата вече има по-често вода, отколкото вкъщи на централния булевард “Съединение”!

  • ПИСНАНИИИ ВСЕКИ ДЕН БЕЗ ВОДААА!!!!! НЯМАТ ЛИ СРАМА ТЪПАЦИТЕ ОТ ВИК!!!!!!!!!!!! ВСЕКИ ДЕН БЕЗ ВОДА, ТОВА НЕ Е ЧОВЕШКОО!!!!!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.