Хасково

Задигнаха 1000 лв., злато и 13 бутилки алкохол от вила на Кенана

За кражба от вила в хасковската вилна зона „Кенана“ съобщават от полицията.

Неизвестно засега лице е проникнало в постройката след разбиване на заключващ механизъм на прозорец и е откраднало 20 грама златни накити, 13 бутилки алкохол и 1000 лв.

В Харманли пък е извършена кражба от кафе автомат. През отвора за вземане на кафе е открадната желязна метална кутия за монети със сумата от около 200 лв.

17-годишен младеж от Меричлери е задържан за кражба от дом. Вчера младежът проникнал през незаключената врата на жилище на улица „П. Хасърджиев“ в града и задигнал 800 лв. и мобилен телефон. След подадения сигнал е установен и е признал за деянието си. Познайникът на полицията предал вещите и парите.

Две жени и мъж са задържани за кражби от магазини. За продукти на обща стойност 55 лева в димитровградския арест е била 34-годишна димитровградчанка. Оказало се, че жената задигнала продукти от хладилните витрини на магазин, намиращ се на „Патриарх Евтимий“ в града. Също за кражба от хипермаркет в Свиленград са установени мъж 44 г. и 43-годишна жена от село Студена. Те задигнали бутилка алкохол на стойност 26,50 лв.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button