Регион

Мним полицай завлече 71-годишна жена с 2100 лв.

По схемата „съдействие на полицията“ е била измамена 71-годишна жена от димитровградското село Ябълково, съобщават от полицията.

Вчера в 15:30 часа жената получила телефонно обаждане от мъж, представил се за полицай. Той й обяснил, че за да бъдат заловени алоизмамници е необходимо нейното съдействие. Тя трябвало да приготви наличните си пари и да ги остави пред дома си.

Потърпевшата събрала 2100 лв. и ги оставила пред входната си врата. След като разбрала, че е измамена сигнализирала в полицейското управление.

От МВР за пореден път предупреждават гражданите, че полицейските служители не ползват пари от граждани за осъществяване на работните си дейности. При всяко съмнително обаждане, преди да предприемат каквито и да е било разплащания, да сигнализират на тел. 112 или да се посъветват с полицейския си инспектор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.10.2017 13:30 13:30

Много излишни пари имат тези пенсионери!Така и не разбраха,че не трябва да ги хвърлят през терасата,а да ги дадат на внуците си!

Анонимен
Анонимен
17.10.2017 23:40 23:40

Този слабоумен народ напълно заслужава няколкостотин политици да се гаврят с него вече повече от четвърт век.

Back to top button