Хасково

Задигнаха 1500 лв., 600 евро и злато от апартамент на „Раковски“

Три кражби са извършени през денонощието в Хасково, съобщават от полицията.

След взломяване на две врати е проникнато в жилище на булевард „Раковски“ и са откраднати 1500 лева, 600 евро и златни накити. Също след взломяване на прозорец с твърд предмет е нахлуто в дом в село Стамболийски и са задигнати 40 лева.

Последната кражба е на мобилен телефон от дамска чанта. Собственичката е била пребъркана докато се разхождала в парк в града.

42-годишна свиленградчанка пък е хваната с откраднато грозде. Вчера в полицейското управление в Свиленград е постъпила жалба от 67-годишен мъж от село Сива река. Той обяснил, че от лозовите му масиви в селото са откраднати два вида грозде.

Веднага на място са изпратени униформени полицаи, които задържали жената, която управлявала каруцата с откраднатата продукция – 220 кг. Жената е задържана до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Василев
Василев
17.10.2017 13:11 13:11

Хващат кокшкарите

Back to top button