Хасковлии вече участват с 10 000 касови бележки в лотарията на НАП

Хасково
НАП

Второто издание на Лотарията с касови бележки на НАП отново превзе интернет и социалните мрежи.

Само седмица след старта, за участие във втората част на популярната игра на данъчните, са регистрирани над 470 000 фискални бонове на обща стойност над 8,5 млн. лв. Хасковлии участват с близо 10 000 бележки, като 295 от тях са от ПОС терминал.

Тази година късметлиите ще бъдат обявявани не само на официалния интернет сайт на Лотарията – kasovbon.bg, но и на специално създадената във Facebook страница https://www.facebook.com/kasovbon/. В социалната мрежа потребителите ще могат да следят последните новините около играта, както и да задават въпроси.

Голямата награда в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лева. 2 000 лева ще дава НАП всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица някой ще печели и предметна награда на стойност приблизително 1 000 лева. Двойно по-голям шанс за спечелване на награда имат участниците, които са плащали с банкова карта и освен касовата си бележка, са запазили и регистрирали бележката от ПОС терминала.

От офиса на Агенцията в Хасково напомнят, че в данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са три вида: стойността на покупката, както датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от офиса в Хасково.

Още новини

loading...

Един коментар по “Хасковлии вече участват с 10 000 касови бележки в лотарията на НАП

  • Аз като данъкоплатец, който плаща доста данъци, не съм съгласен моите пари да се раздават просто е й така! А като знам какви са българските “томболи” пак за нашите хора, съм още повече против!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.