Спорт

Димитровград иска домакинството на Купата на България по волейбол

Димитровград ще иска домакинството на турнира за Купата на България по волейбол при жените, съобщиха за Haskovo.info от общината.

Заявката идва, след като приключи основния ремонт на зала „Младост“, която се превърна в модерно спортно съоръжение, което ще бъде официално открито на 25 октомври. Турнирът за Купата пък ще се проведе от 19 до 23 декември.

„Раковски“ (Димитровград) и ЦСКА откриват новия сезон при дамите в петък в София, като вицешампионките излизат амбицирани за победа.

За новия шампионат старши треньорът Габриела Айшинова с помощник Петя Хрисчева ще разчитат на следните волейболистки: Елизабет Късаджикова, Михаела Мартинова, Симона Николова, Виктория Ангелова, Йоана Атанасова, Тереза Иванова, Ива Халачева, Добрина Христоскова, Славена Никова, Емилета Рачева, Даниела Димитрова, Габриела Златкова, Милена Хубенова и Мария Обалиева.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button