Хасково

Атанас Запрянов е новият директор на офиса на НАП в Хасково

Атанас Запрянов – главен публичен изпълнител от дирекция „Събиране“ изпълнява от днес длъжността директор на офиса на НАП в Хасково до провеждането на конкурс.

Запрянов е с две висши образования. Първото – специалност „Икономика и управление на индустрията“ завършва в УНСС. Преди две години се дипломира и като юрист във Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“, специалност „право“.

Професионалната си кариера започва в Агенцията за държавни вземания. Опитът му там преминава като началник на отдел и като държавен публичен изпълнител.

От 1 януари 2010 година е в Националната агенция за приходите, в дирекция „Събиране“ като главен публичен изпълнител. Бил е и ръководител на екип. Семеен, с две деца.

Атанас Запрянов бе представен като изпълняващ длъжността директор на офиса от заместник териториалния директор на НАП Пловдив Венелин Найденов.

Той пожела на служителите в Хасково да съхранят добрата екипност и взаимопомощ, създадени като стил на работа от досегашния директор Петър Кръстев, който излезе в пенсия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Sченге
Sченге
20.10.2017 19:28 19:28

Пете,бъди здрав приятелю…

Back to top button