Любопитно

Кирил Камбарев с нов исторически роман

В понеделник в Регионалната библиотека „Христо Смирненски“ в Хасково ще бъде представен новия роман на хасковлията Кирил Камбарев.

„Враг на франки и ромеи“ е заглавието на втората му творба на историческа тематика след „Боилът от Панония“, издадена през 2014 г.

Кирил Камбарев е завършил Природо-математическата гимназия „Боян Петканчин“ в Хасково, а дипломата му за висше образование е от УНСС. Работи в Англия, а интересът му към родната история го съпътства навсякъде. Според него всеки уважаващ себе си творец трябва да се води от сърцето си, да пише за това, което наистина го вълнува.

След срещата с читателската аудитория в родния град предстои премиера на книгата в Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“ в София съвместно с издателство „Захарий Стоянов“.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button