Спорт

„Виолена“ с 2 златни медала от международния Plovdiv cup, „Мега спорт“ с 3 медала

Хасковският клуб „Виолена“ завоюва два златни медала в най-трудната възрастова група – мъже и жени на 8-ия Международен турнир по спортна аеробика Plovdiv cup.

Отличията спечели Тихомир Баротев в индивидуалната надпревара и в категория групи, заедно с 4-ри състезатели от АМД, сред които и хасковлийката Дарина Пашова.

Аеробика

Изключително представяне и на Селин Шефкет при 9-11 г., която от 70 състезатели на полуфиналите завоюва 3-то място, а на финалите стана 6-та.

Голямо постижение и за тройката 15-17 г., Нели Ташева, Яна Колева заедно с Весела Вукова от Самоков за 4-ото място. При конкуренция от 17 групи при 9-11 г., групата на Селин Шефкет, Рая Русева, Тиана Заркова, Кристина Ванчева и Дара Стефанова се класира 6-та на финалите.

В надпреварата участваха над 450 състезатели от 15 държави.

Баротев заедно със съотборниците си от Групата бяха наградени от Федерацията – Съюз по аеробика за престижните класирания през годината и спечелването за първи път в историята на българската спортна аеробика на Световна купа в категория „групи“.

Хасковският клуб по аеробика „Мега спорт“ извоюва шест финала и спечели 3 медала.
Румен Янакиев се класира втори в индивидуалната надпревара и заедно с Антония Филипова спечелиха сребърен медал при двойките.

Аеробика

Дамла Арабаджи и Александър Ангелов се класираха пети с индивидуалните си съчетания, а в категория двойки спечелиха бронзов медал.

Групата в състав Арабаджи, Ангелов, Русинова, Янкова, Янева се класираха шести.

При девойки старша възраст, състезателката Християна Кайрякова, едно място я делеше от влизането на финала.

Представянето беше отлично и състезателите показаха много добро ниво на подготовка, доволни са от клуба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button