Спорт

Хасково с двама вицешампиони от Балканското по ММА

Двама бойци от клуб „ММА-Хасково“ спечелиха сребърните медали от Балканското първенство в Тирана, Албания.

Денислав Сурчев стана вицешампион в категория 77 кг. при мъжете. Денис беше болен, но въпреки това успя да елиминира много силни съперници по пътя си до финала. Поради влошаване на здравословното му състояние Сурчев не можа да се качи в клетката за финала с другия българин – Георги Иванов, който победи преди месец на държавния шампионат в Пловдив.

ММА

Руси Костов също стана вицешампион при 77-килограмовите юноши. Той направи изключителни срещи, отнесе двама от чужденците, като малко не му достигна за първото място.

Антонио Славов (юноши, 56 кг.) не стигна до медал. Хасковлията загуби в първата среща от представител на домакините, който се оказа европейски шампион по кик бокс, умело запази играта в стойка и спечели със съдийско решение.

Още един хасковски боец – Владимир Петров (юноши, 84 кг.) премина кантара в Тирана, но се оказа че съперниците в категорията не са пристигнали и не можа да вземе участие в първенството.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button