Читатели: Тъмница, песове и боклуци в “Орфей”, светим си с телефоните, за да се приберем

Хасково
Орфей

Читатели на Haskovo.info сигнализираха със снимки за неработещо улично осветление в района на блокове 29, 32 и 33 в хасковския квартал “Орфей”.

“Ромите изтърбушиха уличното осветление, слагаха заграждения, конуси и големи камъни, за да не минават каруци, но пак си намират място. Тъмница, бездомни песове и боклуци е в нашия район. Светим си с телефоните, за да отидем до магазина или да се приберем. Снощи едва не си настъпвах моите крака”, се казва в сигнала. Хората питат, дали няма отговорници, които да поддържат уличното осветление и чистотата по кварталите.

“За тротоари и детски площадки няма какво да коментираме. Сега обявиха, че ще ни облагородят района, което вече го чакаме 3 г.”, допълват живеещи в квартала.

Орфей

Изпрати новина

Още новини

loading...

7 коментара

  • Беливанов и герб потопиха Хасково в мрак и го хвърлиха на кучетата, да се омитат от града и държавата тия разсипници

  • А стига бе? То там не свети от 10 години поне. Има улично и то си свети но тука става въпрос за лампите в градинките. Аз поне не помня да са светили. Сега е момента да мятате кал по общината ДАВАЙ! ГАЗ!
    Тъпо е господа от ГЕРБ! ” Вола рие на гърба му пада” , казва народа. В една друга дописка мернах, че точно там ще парвят някаква блогоустрояване с някви милиони. Не знам вярно ли е .Ако е така какъв е смисъла да сменят стари осветителни тела, като ще сменят

  • Не е ГЕРБ, а само Беливанов. Той потопи цялата община. На един пенсионер като него не му трябва развитие, а само ласкателство и да му подаряват екзотични екскурзии. Европеец, пенсионирал се и харчи парите, само че харчи нашите пари, къта ги за чужбина, а на нас разиграва пародии. Лукав старец е той

  • Пинокио е мързелива и наивна марионетка. Едно от най-забележителните му свойства се състои в издължаването на носа при лъжене.

  • Тоя с дългия нос само души къде има цап-царап.Пука му за ОРФЕЙ,ЗА БАДЕМА,със малчо зам. жънат нашите пари.Ден година храни.

  • Кучетата в квартала са си от край време ⌚, хубаво е все нещо да се промени някога, може би ще е необходимо първо 2 метра стена между 32 и 33 блок, която да ни разделя от Република

  • АЙ ПАК СЕ РАЗДЕЛИХТЕ НА ПАРТИИ. ЗА 28 ГОДИНИ КАК НЕ РАЗБРАХТЕ ЧЕ И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ ВИ КЛЕЦАТ. НЕ ВИ ЛИ ЗАБОЛЯХА ЗАДНИЦИТЕ ОТ СМЕНЯНЕ НА ПАРТИИ. БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ БЕЗ ТОЯГИ И ПАВЕТА. ИЗБОРИТЕ СА ЗА ГЛУПАЦИТЕ

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.