Хасково

Отново протекоха санирани блокове в дъжда, някои не за първи път

Дъждът над Хасково отново доведе до проблеми в санирани блокове. Сигнали на читатели на Haskovo.info показват, че жилищните сгради не са добре ремонтирани и това предизвиква проблеми.

В блок 20 в квартал „Орфей“ течовете се появяват не за първи път. Вече поне 3 пъти протича при дъждовете, а от строителната фирма не са ремонтирали нищо, обясниха живеещи в сградата. Докато чакат фирмата да си свърши работата, хората са длъжни месеци наред да търпят щетите.

Течове има и в блокове на бул. „Васил Левски“. Там също не тече за първи път.

От община Хасково нееднократно са заявявали, че фирмите, извършващи санирането са длъжни да ремонтират щетите от всички течове за своя сметка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.10.2017 17:38 17:38

Ало гербаджийските радетели на санирането, вашта ……. проста и алчна. Що не се изходите по въпроса бе чукундури? Устите ви големи когато лъжите и обещавате предизборно, ама сега мълчите като пукали. Йакво да правят хората бе тъпаци? Ало кмете, ти в Хасково ли си или в Монако? Ще се изходиш ли по въпроса или кво ти дреме на тебе – заплатката и пенсийката вървят. Ама след 2 години и теб и герб ще ви изгонят като кучета от Хасково и ще ви плюят вечно.

Анонимен
Анонимен
25.10.2017 17:42 17:42

Това т.нар. саниране си е чиста проба крадене на пари – едно нескопосано боядисване на сградите без те реално да се укрепват и възстановяват. 1/3 от парите за всеки блок отиват в партийната каса на управляващите. След първия сериозен дъжд лъсва некадърното изпълнение от фирмите, а какво ще стане след снега тази зима……. Герб – видими резултати!!!!!!

Анонимен
Анонимен
25.10.2017 18:43 18:43

Сега разбрахте ли защо напуснаха зам.кметовете вече иде да се носи отговорност

Зорница
Зорница
25.10.2017 21:35 21:35

Много си тъп Саше! Далече си от истината за напускането.. явно си от старите комуняги, които така и не подписаха един тъп документ за да си санираш блока, а гледаш отстрани и виждаш колко хубави и стегнати стават жилищните сгради.. но нее .. не можеш да си прескочиш егото и да преглътнеш, че грешиш.

Back to top button