Търсят заварчици на 600 лв. и учител в Хасково

Хасково
Заварчик

Свободни места за заварчици са обявени в Хасково. Едната обява е за 6 места, като договорите са безсрочни.

Заплатата е 600 лв., а местата са свободни от 23 октомври. Има и още едно място за електрозаварчик при същите условия, като то е вакантно от 26 октомври.

В областния град се търси и учител в начален етап на основното образование, на срочен договор.

Сред новите вакантни места в областта са за продавачи, шофьори, сервитьорки, бармани, готвачи и шивачки.

Още новини

loading...

24 коментара

 • ЗАВАРЧИЦИ НА 600 ЛЕВА. МУААА. РАБОТОДАТЕЛЯ ДА СЕ ОСАКАТИ ВЕДНАГА. ТАКИВА В БЪЛГАРИЯ НЕ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ.

 • Това са хасковките бизнесмени-помияри, търсят будали да им работят за без пари, що не си заваряват сами?

 • За 600 лева,10 дена работа……през останалото време да си бачкат те самите и всичко е наред,елементарно.

 • На безсрочен договор са само избраните по най-известните причини на света – професионализъм в най-древната професия. Там празно няма. И в пенсионна възраст да си от много години, пак те държат на голяма заплата и не те пенсионират.. Кеф голям. Гледайте несменяемата пом.директорка на школското общежитие в Хасково и друго не ви трябва. 20 години, че и повече май са, шапка на тояга, екскурзии, панаири, уволнения и съкращения на редови педагози, интриги, пенсиониране на ненавършили години за пенсия… пък тя все там на началническия стол. ВЕЧНАТА АМБЪР, дето и баба Цола ще подмине. Дай път на млади хора, бе кукундрел ненаситен. Докога ще я държите на хранилката тая нахална жена.

 • 600лв?.вие не познавате парите бе хора! Тва е ебати безочието.пожелавам на този работодател да живее и да издържа семейството си с тия 600 лв и нека дълги години да затваря…

 • Аз като ви казвам, че на безсрочен договор,но с голяма заплата могат да бъдат само “професионалистки” като пом.директорката на шжолското общежитие в Хасково, вие си мислите, че това е шега, ама не е. Хем в пенсионна възраст от много години, хем с космическа заплата. Кой както я нареди. Законите се отнасят само за раята.

 • Наистина голяма “професионалистка” тая пом.директорка. Общежитието от много години не може да се отърве от нея. Остаря, ама апетитът й за слава и парички не секна. Учениците се крият от нея, служителите бягат, колегите роптаят, ама никой от общината и РУО не се интересува от неспазването на закона за пенсиониране на стари началници.

 • Пенсионирайте я най-сетне тая нахална дъртачка, бе. Общежитието пропищя от нейните измислени изяви. Що пари потроши дамо за кеф, щото директора е лапнал въдицата й и играе по нейната свирка вече 20 години. Нямат ни срам, ни страх. Такова чудо никъде го няма. Залепила се е за началническия стол и като пом.директорка коли и беси наред за пари и слава. Голяма слава. То бива наглост бива, ама чак пък толкова.

 • Познайте кое училище в града се управлява от три бесни кучки – една главна и две заместнички. Толкова са долни, мръсни, всекидневно плетат интриги, нарочно гледат да настройват хората един срещу друг. Правят се на мазни и благоразположени пред хората, пък зад гърба на всеки змии и гущери бълват. Напоследък се правят на тихи, ама подмолно продължават с мръсотиите – тоя да неклеветят, оня да осмеят, трети да нарочат, четвърти да разнесат. Страшна работа. Бре кучки бесни, що не си гледате разбитите семейства, разпилените деца и чуждите си мъже. Те тия същите като ви псуват, истински ви псуват. Толкова сте нищожни и в очите на своите. Бесните кучки по природа само едни с други се понасят. Тях и мъжките и котилото ги мрази! И животните бягат от лошото. Камоли хората.

 • Къде е РУО в цялата тая работа. Къде са великите експерти на институцията. Що си мълчат бе. Не може горните коментари да са абсолютно безпочвени -вие какво правите – едно голямо НИЩО. По всички училища учители са принудени да се пенсионират, за да не бъдат изритани – а вие РУО държите пенсионерка. Във всички училища директорките си позволяват да навикват учителите и да се държат като феодали – а вие какво правите – подкрепяте и издигате поредната бясна кучка. Ми като и дадохте на тая конкурса сега хубаво ли ви – нагушихте ли се, или има още. Какво стрябва да се случи, че да наруши невъзмутимото ви спокойствие. Нали знаете, от ваши си източници, че нещата са още по-зле отколкото се пише. Как ще излезете от тази ситуация – нищо правенето вече не върши работа, да знаете. Свършете си работата, да не дойде й вашият ред. Никой не е залепен за стола си. Незаменими капацитети няма, да знаете.

 • Тая простата М-на не разбра ли, че не никой не я иска за директор. Що не си събере дружките и да ходи да си прави частно училище. Няма място в общодостъпното образование тая нервозната. Нали само парадира с парите и бизнеса си. Време е за ново предизвикателство – да вземе да си направи училище и него да си управлява. Да работи заедно със всички тия навлеци дето ги довлече – двулични мазници, които за показ са мили и любезни, пък зад гърба само интриги бистрят. Работа почти не вършат – посредствени напъни, съчетани със всекидневни почерпки, които мъкнат към счетоводството, към заместничките, към директорката. Сън не спят да организират някое купонче за любимата директорка, с парите на другите. По цели нощи въртят баници и сладкиши да нагостят бедничките заместнички, дето си нямат парички за храна. Непрекъснато наврени да пушат с любимото началство и да злословят срещу другите, които не са от лигата на избраните приятелки на главната тиранка! Изобщо чудесна клика от подмазвачки и лъжкини. Да си ги взема тая нервозна директорка всички и да ходи да си работи с тях. Ако изкара и няколко месеца в частното си училище с такива “работливки”, тогава да се тупа в гърдите колко била оправна, организирана и винаги първа си свършва работата! Бегайте сега да си правите частно училище и да се не видите повече сред истинските хора и учители!

 • Чудо на чудесата е в школското общежитие. Там пом-директорката никой нея пипва от 20 години, освен директора, де. Това си е негова територия. Затова не я пенсионира, макар че от години е навършила възраст за пенсия. Ама тя работи и на други фронтове, които подсигуряват царуването й. В РУО се правят на глухи и слепи, нали и там е набъкано с такива. Панайотов си ги командва, както си иска. Сега като не е начело, още по-лесно си разиграва коня. Общежитието е пропищяло от измислени изяви от полза само за пом.директорката. Пари и награди при нея бол. Не дава на някой друг да се изяви с нещо. Уволнява, назначава, пенсионира другите, но за саба си не се сеща, защото си мисли че е от друго тесто, по-качествено. Всички знаят с какво е по-качествена, ама търпят. Нали в нея са ножа и хляба. Няма кой да сложи ред там. Началник да си н Хасково. Живуркане до дълбока старост с пари и облаги, дето редовия учител не е помирисал даже. Феодализъм като при стария кмет. Ама тя госпожата и с него беше на ти, нали му била съученичка. Абе едни свински черва са се заплели там, но никой не се сеща да ги разплете, че на всички с власт така им е удобно. Баба Цола си вее байрака и не спира да си играе игрите с интриги, ама и министерската пенсия расте ли расте. На чужд гръб лесно се работи. Резил.

 • Другият голям резил в града е бясната превозвачка, дето се кипри на директорски пост вече няколко години. Пробва се горката в началото театър да разиграва, на любима началничка да се прави, ама номера мина-замина за няколко месеца. Като почна да нарочва хора, с тормоз и агресия да ги гони, да уволнява и назначава. То не беше порой от измислени щатове и местенца за начии женички, роднини и дружки. Не и ли свършиха на тая парясница дружките бе! Не се е спряла да стопява състава и да си назначава долни подмазвачки! Всички дето ги назначи ходят всеки ден да й се отчитат миминум с ласкателства и комплименти, с прегръдки и целувки, и най-вече със специални почерпки. Пък най-долните и наглите ходят само да клюкарстват, да топят другите и на чужд гръб да се изкарват честни и работни. Такова подлизурство това училище не е виждало толкова години. То бива дружки на директорката, ама ходите си се мляскайте извън училище. Ходите си пушете извън училище. Ходите си разказвайте личните истории и болежки извън училище. Ходите си правете комплименти и си организирайте купончета извън училище. Стига сте го обръщали това училище на маскарад бе! Това е работно място. Работите сред учители – хора интелигенти. Не могат всички се смъкна на вашия чалгаджийски манталитет и да ви правят теманета. Това не ви е царщина бе! Това е училище. Всеки си има чест, достойнство и качество. Кви сте вие да съдите и раздавате правосъдие. Едни никаквици сте, дето нямате нищо друго в живота, освен да идвате на работа да се големеете, да се правите че работите, да се правите, че нещо решавате и нещо зависи от вас, да злоупотребявате и с малкото власт, която имате и да правите живота на другите гаден, защото вашият живот е гаден. Спрете се бе долни интригантки, уважение и разбиране няма да получите. Вън от това училище помиярки!

 • Нека анализираме Психиатърка с нейното изречение “Лекарствата казах! Редовно.”
  Още от начина на изказ се вижда, че това е човек от женски пол, свикнал да издава заповеди и да нарежда. Сдобила се е стази власт сравнително скоро, знак за което е неумелия изказ, липсата на съдържание в тези команди и влагането на емоция. Поста, който заема е получен чрез съдействието на приятелка и назначението е било обещано, още докато е имало друг титуляр. Което от своя страна е лишило въпросната личност от всяква професионална мотивация и липса на желание за усъвършестване – вече е на пост, който е запазен само за нея.
  Въпросната личност много държи на външния си вид – старателно идва всеки ден с прическа и сменя различни тоалети, което обаче не може да прикрие годините й, както и килограмите в повече. Външният вид на въпросната личност е подчинен на строгия стереотип на дълга изрусена коса и празна глава в т.н. чалгаджийски среди.
  Жената е в една особенно деликатна възраст, в която настроенията се сменят като топлите и горещите вълни, който физиологически съпътстват това състояние. Голяма част от неуравновесеността идват от това състояние.
  Що се отнася до семейното й положение – очезидно има неудовлетворителен брак, застрашен от много и по-хубави от нея жени. Принудена е да пази съпруга си да не кривне от семейното ложе. Домашните задлъжения на тази личност са много ограничени. Не особено многобройни и неуспешни по изпълнение. Най успешно се справя със прегледа на електронната преса в интернет, което прави всяка вечер след работа. Това са единствените по приятни моменти в къщи. Иначе най-добре се чувства на работното място, където се изживява като значима и необходима лочност. Затова си позволява да прекрачва всякакви работни отоншения, да нарочва хора, да говори зад гърба им, да плете интриги и други подобни. Защото има одобрението на директорката зад себе си.
  В заключение – тази жена и лично запозната с действието на определен тип лекарства за нервната система. Тъй като от собствен опит знае, как се отразяват при разбито семейство и проблемни отношения с поколението, тя си позволява да препоръчва и на другите този тип лечение.
  Има и още детайли но нека да не се отегчаваме взаимно.

 • Абе Шерлок, що направо не кажеш, че това е оная росната чалгаджийка. Кво си тръгнал да анализираш простотии. Тя си знае, че е празноглава, ама се натиска на тоя заместнически пост. Забрави като я направиха на две стотинки, за една дреболия и искаше да си ходи. Ще си ходи, ама къде другаде ще я вземат. От предишното си работно място със скандал си тръгна. Нито за работа е кадърна, нито за семейство. Ако не е първа дружка с директоршата да и се търпи незнанието и да й се върши работата – гладна ще остане. Брей, нахално същество. Мълчи се поне, ма, като знаеш ква си стока!

 • Как наричат хората, които водят диалог със себе си? Помисли трезво, бе жена. Имаш нужда от помощ.

 • Ай, ти що се впрягаш бе жена! Защото не понасяте да виждате истината публично ли? Има две възможности – или се разпознаваш тука някъде или ти имаш нужда от помощ защото си решила, че си толкова значима, че някой ще си губи времето да те описва. Кое от двете? Ами и в двата случая ти си тази, която има нужда от помощ. Пак си помисли, трезво!

 • Пък тая Насенка още ли не е пенсионирана, бе. Голям вилает се оказа това общежитие за нея. Направо златна кокошка. Командата и пъченето много сладки. Старата професионалистка не се дава. Запънала се е като магаре на мост и не се помества. Законите за нея не се отнасят. Те са за плебеите. Много алчна и нахална тая вечна Амбър, бе. Няма РУО, няма директор. Само пом.директорка да си със “специалност”.Отвратителна ситуация. С години е така.

 • Още ли не си е отишла тази остаряла пом.директорка на ученическото общежитие. Хайде, бе Насо, спри да се излагаш. Стига си се перчила като пуяк. Няма ли кой да накара тези хора да спазват закона за пенсиониране при навършени години за пенсия. Отдавна трябваше да е сторено.

 • Брей че здрави връзки има това Насе от общежитието. Не го пенсионират, макар че отдавна остаря там. Голяма алчност, голямо безочие. Изрита толкова хора, за да си върти селските вечеринки и да си взема паричките, беаз да работи нещо съществено, освен да прави интриги в своя пом.директорски кабинет. Аман от хора, дето не спазват законите в тази държава.

 • Той закона за редовите учители си се спазва, само за такива като Насето не работи. В общежитието важат само нейните закони.Облагите, парите и лежането на гърба на другите е само за нея, Интриги от сутрин до вечер размотава, само за да се задържи още на поста пом.директор. Сладката службица е окупирала от 20 години и не я пуска. Не дава и кадърен човек да свърши нещо, без тя да се обяви начело. Умира да я хвалят и да я смятат за незаменима и единствена. Стига вече, бе. Дайте й най-сетне министерската пенсия и да си ходи тая баба Цола. По закон да си ходи, бе. Не защото отдавна е излишна за общежитието и стои в него само за подигравки. Едва ли някой в Хасково взема толкова много пари за нищо работа. Много сладка тая власт. Стиска я здраво. Наистина е крайно време закона за пенсионирането да влезе в сила и за нея. Наглостта й мина всякакви граници.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.