Хасково

Арестуваха двама с дрога след гонка в Хасково

Двама мъже са задържани за съхранение на дрога в хасковския арест, съобщават от полицията.

На 29 октомври късно през нощта, автопатрул е подал сигнал за проверка на лек автомобил Хюндай на кръстовището между улиците „Стара планина“ и „Брегалница“.

Колата не е спряла и се е изтеглила по „Стара планина“. Минути по-късно автомобилът, шофиран от 33-годишен хасковлия е спрян на улица „Кюстенджа“.

В колата е пътувал 29-годишен жител на село Маслиново, познат на органите на реда. В хода на проверката, полицаите са констатирали, че водачът шофира без книжка. До скоростния лост на колата е намерен плик с 20 грама марихуана. В лявата врата са открити още 2 станиолови топчета с тегло 4 грама – амфетамин.

Цигари без бандерол пък конфискуваха при проверки полицаи от Димитровград. През почивните дни те са проверили автомобил, гаражна клетка и мъж на Неделен пазар в града, откъдето са иззели общо 34 160 къса папироси. Предстои съставянето на актове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Видял
Видял
30.10.2017 14:51 14:51

Ха снощи се накефих как двама полицай задържаха един дрогиран пияндурник до Килера.Доста го отъркаляха.

медецинска сестра от орфей
медецинска сестра от орфей
30.10.2017 20:04 20:04

Ангел Цанков да върне на служба Кольо К р у ш к о в от криминална и тогава ще видят резултати все още този изявен и достоен служител има агентура и има още много капацитет ще хвани всички наркомани и джабчии

първо си веште какво става по улиците на Хасково проститутки с техните шибанни сетиньори и сетиньорки Бонка,Джилял,на 25,автосервис таксиметров шофор
първо си веште какво става по улиците на Хасково проститутки с техните шибанни сетиньори и сетиньорки Бонка,Джилял,на 25,автосервис таксиметров шофор
31.10.2017 17:16 17:16

Първ

Back to top button