100 малчугани в бал с маски за Хелоуин

Любопитно
Празник

Близо 100 деца се включиха в традиционния бал с маски, организиран от Младежкия център за Хелоуин.

Празникът, в който повечето от децата се бяха маскирали като приказни герои, се проведе в голямата зала на центъра. Имаше и конкурс с жури за най-добър сценичен костюм, като бяха раздадени и грамоти. Всички малчугани пък бяха посрещнати с бонбони. А тържеството завърши с много танци.

В бала със свои изпълнения се вкючиха и мажоретките от общинския състав.

Още новини

loading...

5 коментара

  • Тоз побъркан народ вместо деня на народните будители празнува някакви сектански изпълнения. Тоз побъркан народ си заслужава съдбата.

  • Народ който забравя корените си и своите герои изчезва! Разкажете на децата за даскал Ботьо Петков, за Паисий, за Петър Берон, за братята Евлоги и Христо Георгиеви или за който щете , а не за вещици и тикви! Учители не забравяйте делото на БУДИТЕЛИТЕ!

  • Хайде стига глупости, Хелоуин не заменя Деня на народните бодитули, единият празник е на 31.10, а другия на 01.11 и нямат нищо общо. Никой не е забравил корените си, оставете хората да си празнуват каквото искат и да се забавляват. Аман от псевдопатриоти!

  • Това е, защото в държавата на Тиквун, се прославят тиквите – съвсем нормално. Дори вчера прочетох, че сме на първо място ,по производство на тикви. Имам предложение ,да се кръстим Тиквария.
    До “родител” – никой няма нищо против, да се забавляват децата. Лошото е, че този ,така наречен празник, дори не е празник .Ако не знаеш, прочети малко. А и защо се прави организирано, и то от обществена институция, като Младежки център? С какви средства, предполагам – от моите данъци!

  • Грозно и безвкусно. Дори и естетически погледнато е крайно неуместно отбелязването на този ден. Да не говорим за пораженията, които се нанасят на психиката, когато децата се вживяват в ролята на чудовища. Кметът на гр. Елин Пелин е човек с принципи и правилно е забранил да се празнува хелоуин в учебните заведения. Тук кмет, директори и началници спят! Харесват ли ви детските костюми с изкуствена кръв?! Забавно е да се гавриш със смъртта!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.