Хасково

Пътните ремонти продължават, почват нови отсечки

Въпреки настъпването на зимния сезон пътните ремонти в Хасковска област продължава, като стартират и нови, отчетоха от Областно пътно управление.

Шефът на ОПУ Радостин Ламбрев съобщи, че от петък започва ремонт на пътя между маджаровското село Долни главанак и стамболовското Силен. Същевременно продължава ремонтът на пътя между Димитровград и Хасково.

Очаква се скоро да стартира ремонт на пътя Хасково – Пловдив от бензиностанция „Шел“ до пътния възел за Узунджово. Ще се работи и по пътя за Стара Загора от границата с Хасковска област до Димитровград. Ремонт ще има и на пътя Симеоновград – Димитровград – Чирпан.

До края на годината ще започне изграждането и на кръговото на пътя между Хасково и Димитровград в района на строящите се заводи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.11.2017 14:53 14:53

Браво!

Tonich
Tonich
02.11.2017 16:24 16:24

От началото на седмицата по Освобождение (Кърджалийска) само се режат парчета асфалт…. Няма ли да се преасфартира цялата улица, пак ли частични кръпки на най натоварената отсечка в града ?

Back to top button