Читатели: Паркингът на блок в центъра е потънал в листа и боклуци

Хасково
Боклуци

Читатели на Haskovo.info сигнализираха със снимки за потъналия в листа и боклуци паркинг на ул. “Атон” 6-14 на метри от главната в Хасково.

“Блокът е зад паспортна служба. Тази гледка ме посреща ежедневно. Сега този блок се санира, но най-интересното е, че местата, на които хората работят е почистено и е извършено санитарно подрязване на част от дърветата.

Боклуци

Там са единствено строителните материали – неизбежно е. Но няма изметени и събрани на куп, но неприбрани листа и боклуци. Факт е, че паркингът е пренатоварен, но е много жалко, че е в такова състояние: пълен с листа, разпилени само на половината от паркинга, които от днешния дъжд ще станат на каша и ще се разнасят по ремонтиращите се входове.

Не е важно дали блокът е в центъра или в друг квартал. Навсякъде живеят хора. Важно е, че за всеки е приятно, когато е по-подредено и по-чисто. Санирането не е причина, площите да са като след “паднала бомба”, се казва в сигнала.

Изпрати новина

Още новини

loading...

13 коментара

 • А ВИЕ РЪЦЕ НЯМАТЕ ЛИ??????? И АЗ ИСКАМ ЗАД МОЯ БЛОК ДА МЕТАТ ЛИСТАТА АЛА СИ ГИ МЕТЕМ НИЕ!!!!!
  В ТОЗИ ОГРОМЕН БЛОК ЖИВЕЕТЕ 500 ЧОВЕКА ВСЕКИ АКО ИЗМЕТЕ ПО ДВА МЕТРА НЯМА ДА Е ТАКА!!!!!

  • Всичко се забатачи в Хасково, стана като село. Беливанов що така дремеш? Те 2 години ще минат бързо и после ще си вънкаааааа и сбогом завинаги!

 • Защо ще метем къде е екопрогрес. Събира общината данъци ще събира и листата.Като не им се работи да си подадът оставката.

 • ЗАТОВА ЩЕ БЪДЕМ НА ТОВА ДЕРЕЖЕ И ЩЕ НИ КОМАНДВА ЧОВЕК ОТ ТРЕТАТА ВЪЗРАСТ.НАЛИ ЗА ТОВА ПЛАЩАШ ИЛИ ТИ СИ ОТ ЛЕНИНСКИЯ СЪБОТНИК.

 • абе Гражданино има си фирма за почистването на града тъпако. Аман от глупавите коментари, тия кашони като гледам са паднали от луната, защо изхвърляте боклуците си през прозореца???

 • Не стига че не е почистено, ами и целия град спира на този паркинг, защото е безплатно. Поради санирането няма място дори за колите на гражданите които живеят там, а безплатното паркиране на Наглите продължава. Полицията къде сте , има знак забранено влизането , масово се нарушава закона за движение по пътищата

 • Честно казано се съмнявам кашони чак да се хвърлят през терасите. Ако беше тенденция, щеше да е редовно така. Що се отнася до това кой какво да си чисти – едно е като има с времето боклуци зад блока, около входа, пред входа, да се съберат съседите, да почистят зад блока тревите и нападалите найлонови торбички, както много от нас са правили, и то неведнъж. Друго е когато това е обществен паркинг, на който се вижда, че има хора, които почистват, да бъде в това състояние. Тази площ се посещава от почистваща институция по принцип. По тази логика защо в много от входовете на жилищните блокове има жени, които се грижат за чистотата и им се плаща – по тази логика трябва всеки да си чисти сам всичко и да не съществуват институции за поддръжка. Но…. въпрос на гледна точка!

 • Щерьо къде е!? Какви са тези боклуци? Нари това му е работата? Градът е толкова мръсен и окаян,че няма накъде.

 • Тоя Щерю да си дава оставката градът е потънал в боклуци още две години ли ще ги търпим тия некъдърници.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.