Хасково

Читатели: Паркингът на блок в центъра е потънал в листа и боклуци

Читатели на Haskovo.info сигнализираха със снимки за потъналия в листа и боклуци паркинг на ул. „Атон“ 6-14 на метри от главната в Хасково.

„Блокът е зад паспортна служба. Тази гледка ме посреща ежедневно. Сега този блок се санира, но най-интересното е, че местата, на които хората работят е почистено и е извършено санитарно подрязване на част от дърветата.

Боклуци

Там са единствено строителните материали – неизбежно е. Но няма изметени и събрани на куп, но неприбрани листа и боклуци. Факт е, че паркингът е пренатоварен, но е много жалко, че е в такова състояние: пълен с листа, разпилени само на половината от паркинга, които от днешния дъжд ще станат на каша и ще се разнасят по ремонтиращите се входове.

Не е важно дали блокът е в центъра или в друг квартал. Навсякъде живеят хора. Важно е, че за всеки е приятно, когато е по-подредено и по-чисто. Санирането не е причина, площите да са като след „паднала бомба“, се казва в сигнала.

Изпрати новина

13 коментара

 1. А ВИЕ РЪЦЕ НЯМАТЕ ЛИ??????? И АЗ ИСКАМ ЗАД МОЯ БЛОК ДА МЕТАТ ЛИСТАТА АЛА СИ ГИ МЕТЕМ НИЕ!!!!!
  В ТОЗИ ОГРОМЕН БЛОК ЖИВЕЕТЕ 500 ЧОВЕКА ВСЕКИ АКО ИЗМЕТЕ ПО ДВА МЕТРА НЯМА ДА Е ТАКА!!!!!

  1. Всичко се забатачи в Хасково, стана като село. Беливанов що така дремеш? Те 2 години ще минат бързо и после ще си вънкаааааа и сбогом завинаги!

 2. Защо ще метем къде е екопрогрес. Събира общината данъци ще събира и листата.Като не им се работи да си подадът оставката.

 3. ЗАТОВА ЩЕ БЪДЕМ НА ТОВА ДЕРЕЖЕ И ЩЕ НИ КОМАНДВА ЧОВЕК ОТ ТРЕТАТА ВЪЗРАСТ.НАЛИ ЗА ТОВА ПЛАЩАШ ИЛИ ТИ СИ ОТ ЛЕНИНСКИЯ СЪБОТНИК.

 4. абе Гражданино има си фирма за почистването на града тъпако. Аман от глупавите коментари, тия кашони като гледам са паднали от луната, защо изхвърляте боклуците си през прозореца???

 5. Не стига че не е почистено, ами и целия град спира на този паркинг, защото е безплатно. Поради санирането няма място дори за колите на гражданите които живеят там, а безплатното паркиране на Наглите продължава. Полицията къде сте , има знак забранено влизането , масово се нарушава закона за движение по пътищата

 6. Честно казано се съмнявам кашони чак да се хвърлят през терасите. Ако беше тенденция, щеше да е редовно така. Що се отнася до това кой какво да си чисти – едно е като има с времето боклуци зад блока, около входа, пред входа, да се съберат съседите, да почистят зад блока тревите и нападалите найлонови торбички, както много от нас са правили, и то неведнъж. Друго е когато това е обществен паркинг, на който се вижда, че има хора, които почистват, да бъде в това състояние. Тази площ се посещава от почистваща институция по принцип. По тази логика защо в много от входовете на жилищните блокове има жени, които се грижат за чистотата и им се плаща – по тази логика трябва всеки да си чисти сам всичко и да не съществуват институции за поддръжка. Но…. въпрос на гледна точка!

 7. Щерьо къде е!? Какви са тези боклуци? Нари това му е работата? Градът е толкова мръсен и окаян,че няма накъде.

 8. Тоя Щерю да си дава оставката градът е потънал в боклуци още две години ли ще ги търпим тия некъдърници.

 9. Изчистете си мързели.Винаги си паркирам колата там.Да ви се …….. на знака.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button