Спорт

„Хасково“ стартира по шампионски при 19-годишните, „Свиленград“ изтърва „Бъки“

Хандбалистките на „Хасково“ стартираха по шампионски в първия турнир в зона „Тракия“ за девойки до 19 г. Нашите защитават титлата си от миналата година.

В Сливница хасковлийки победиха домакините с 25:19 и Панагюрище с 23:20. Силно се представиха Валерия Миладинова, Християна Петрова, Антония Симеонова и Василена Шомова.

Хандбал

Сега предстоят квалификации за Купа България, като хасковлийки ще играят срещу „Етър“ и Панагюрище. Първите два отбора се класират за финалите през декември.

През седмицата в Панагюрище 16-годишните имаха малшанс и загубиха от домакините и „Ники спорт“ (Сливница) и победиха Свиленград.

Хандбал

В Свиленград пък играха най-малките – 12-годишните, които биха Поморие, но отстъпиха на домакините.

В среща от петия кръг при жените „Свиленград“ изтърва като домакин „Бъки“ (Габрово), като отстъпи с 27:29, на полувремето резултатът бе 14:14. На 18 ноември от 14 часа свиленградчанки посрещат „Шумен`98“.

Свиленград

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БЯХ НА МАЧА И ВИДЯХ ВСИЧКО.
БЯХ НА МАЧА И ВИДЯХ ВСИЧКО.
05.11.2017 15:03 15:03

ИМАТЕ ГРЕШКА В АНОНСА. БЪКИ МОЖЕХА ДА БИЯТ С ШЗРАЗИТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ И ДА НАНЕСАТ РАЗГРОМЯВАЩА РАЗЛИКА. ТЕФИК НАПРАВИ МНОГО ГРЕШКИ И НЕ ПУСНА МЛАДИТЕ ДА НАДИГРАЯТ БЪКИ. СЕГА БЕ МОМЕНТА НО СТРАХА КАКВО НЕ ПРАВИ.

Back to top button