Любопитно

Красиви музикални изпълнения, шаржове и пълен салон за Нощта на театрите в Хасково

Публиката напълни театър „Иван Димов“ в Хасково за инициативата Нощта на театрите.

Зрителите бяха посрещнати от красивите музикални изпълнения на китаристите Севджан Халил и Никола Кръстев от класа на Ясен Янчев и пианистката Виолета Латева – ученичка на Краси Генева.

Театър

Художникът Борислав Данев – Борку пък направи шаржове на актьорите в спектакъла „Секскомедия в лятна нощ“. За зрителите имаше и по чаша вино.

Марта Вачкова и проф. Атанас Атанасов са звездите в спектакъла, който напълни с публика театралния селон. Заедно с колегите си Стефан Цирков, Стелиян Николов, Станислава Николова, Иванка Шекерова и Емануил Костадинов, популярните актьори са аплодирани многократно за блестящите си превъплъщения по сцените из цялата страна.

Театър

Това е петото издание на европейската инициатива Нощ на театрите.

Както Haskovo.info писа, тази година театър „Иван Димов“ се включва и с още едно заглавие – „Свалячи“ от Елин Рахнев, с Малин Кръстев, Геро и Мариела Топалова, което се играе също в неделя в Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
възмутен
възмутен
07.11.2017 20:36 20:36

На театър не сам ходил от 1955 г и мисля че не съм изгубил ЛИГЛѝоВЦИ

Back to top button