Регион

Трима ранени при катастрофи в Хасковско

Трима са ранени при катастрофи в Хасковска област, станали през последните дни, съобщават от полицията.

Форд, шофиран от 39-годишен димитровградчанин е блъснал на булевард „Раковски“ в града 51-годишен неправилно пресичащ пешеходец. Пострадалият е с фрактура на ходилото на левия крак, оказана му е помощ в димитровградската болница и е освободен за домашно лечение.

19-годишен велосипедист пък е ранен след катастрофа на кръстовището между улиците „Княз Борис“ и „Д-р Дочков“ в Свиленград. Велосипедистът е заобикалял лек автомобил Фолксваген, спрял на пътен знак Стоп. В резултат на това колоездачът е ударен от насрещно движещ се лек автомобил Опел с водач 37-годишен мъж от града. От удара, момчето е с фрактура на дясна раменна кост и черепно мозъчна травма. Транспортиран за МБАЛ-Хасково, без опасност за живота.

Без опасност за живота е и 44-годишен пътник в автомобил. Вчера в 10:30 часа на пътя за харманлийското село Доситиево е станал инцидент с Пежо-206, шофирано от 22-годишен харманлиец. Водачът е шофирал с несъобразена с пътните условия скорост, загубил е контрол и е излязъл извън платното. Вследствие от това е пострадал возещият се в колата харманлиец, който е с болки в дясното рамо. Прегледан е и е освободен за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button