Насрочиха извънредната сесия за върнатите от Беливанов пари за спорта и културата

Хасково
Сесия

Председателят на общинския съвет Таня Захариева насрочи извънредно заседание за 13 ноември от 10 часа.

На сесията повторно ще бъде разгледана докладната от съветниците от ГЕРБ за допълнително финансиране на детско-юношеския спорт и културата. Става въпрос за 181 000 лв., които се взимат от парите, предвидени за изграждане на видеонаблюдение в Хасково.

Дотук се стигна след като на октомврийската сесия съветниците приеха докладната. Кметът Добри Беливанов обаче внесе възражение, че тя е незаконосъобразна и я върна за ново разглеждане.

Преди сесията, в петък, докладната ще бъде разгледана от 4 постоянни комисии съм общинския съвет.

 

Още новини

loading...

8 коментара

  • Докога герб и беливанов ще изтезават Хасково с простотиите си? Те си играят мръсните игрички на гърба на хасковлии и за сметка на развитието на града, който запада с всеки изминал ден. Безобразието им край няма ли? Едно е сигурно, най-късно след две години и герб и беливанов ще бъдат ометени от Хасково завинаги. И никой няма да сети за тях столетия наред.

  • И тогава, твоят кумир- Г.Иванов , ще се върне на бял кон. И ще прочете всичките простотии които пишеш срещу Кмета, и ще те погали по главицата, и ще ти каже – браво.

  • 123 ще ти кажа че си объркал адреса тези неща ги може само Делян Добрев.Обърни се към него.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.