Мобилни полицейски екипи с изнесени приемни в селата

Регион

Мобилни екипи от представители на охранителна, криминална и икономическа полиция на ОДМВР-Хасково стартират от днес изнесени приемни в малките населени места, съобщават от пресцентъра на полицията.

Целта им е да се постигне по-добър резултат в противодействието на конвенционалната престъпност и опазването на обществения ред. Обществеността и представителите на местната власт ще имат възможност да споделят с полицейските служители проблеми, касаещи обществения ред и да подават сигнали, налагащи действия от страна на компетентни институции.

През този месец графика на четирите мобилни екипа е: на 9 ноември от 9:30 до 12 часа в Меричлери и от 13:30 до 17 часа в село Горски извор. На 16 ноември в същите часове са селата Стамболийски и Узунджово, на 23 ноември – Симеоновград и село Преславец, а на 29 ноември – селата Капитан Андреево и Момково.

 

Един коментар по “Мобилни полицейски екипи с изнесени приемни в селата

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.