Спорт

„Раковски“ се завърна в модерната „Младост“, Иво Димов поиска медал

Волейболистките на „Раковски“ тази вечер проведоха първа тренировка в обновената спортна зала „Младост“ в Димитровград.

Близо година отборът игра домакинските си мачове в Пловдив заради ремонта на „Младост“. Сега вицешампионките са отново в дома си.

Волейбол

Момичетата на старши треньора Габриела Айшинова бяха посрещнати от кмета Иво Димов, който ги поздрави за последния спечелен мач с 3:0 над „Левски“ в София. Градоначалникът каза на волейболистките да се чувстват като у дома си в това модерно съоръжение. Той пожела на отбора много победи и им постави цел да са сред първите три отбора в крайното класиране на женския шампионат.

Димов потвърди и амбициите на Димитровград да домакинства на турнира за Купата на България, който ще е в навечерието на Коледните празници.

Волейболистките остават в Димитровград, като в петък от 18 часа ще изиграят контрола срещу столичния „Левски“. Този кръг нашите почиват, а на 18 ноември от 18 часа приемат шампионките от „Марица“ (Пловдив).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button