Хасково

Онлайн търговията все по-популярна и в Хасково

Живеещите в Хасковска област регистрират средна активност в електронното пазаруване. Това показва изследване на популярна онлайн платформа. По този показател регионът изпреварва Благоевград, Бургас, Сливен, и още 10 области.

През последните месеци най-много са запитванията на хасковлии за покупка на автомобили и авточасти. Следва електрониката, модата, вещи, свързани със спорт, книги и хоби, стоки за бебета и за деца.

Изброените стоки са най-търсени и в национален мащаб – гласят последните данни. След тях в класацията се нареждат категориите дом и градина, машини и инструменти. Цифрите са показателни за тенденциите в развитието на онлайн продажбите, както и за промените в потребителските ни навици.

Според Комисията за защита на потребителите България се доближава до средното европейско равнище на пазаруващите през интернет, като 30% от потребителите в страната са онлайн ориентирани. За сравнение общо в Европа процентът е около 50.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button