Хасково

Шофьор наби пешеходец в центъра на Хасково

Читатели на Haskovo.info сигнализираха за бой в центъра на Хасково, в който участници били шофьор на бял фирмен пикап и пешеходец.

Инцидентът станал малко след 13 часа на пешеходната пътека на улица „Преслав“ при кръстовището с булевард „България“.

Шофьорът на пикапа беше здрав 40-годишен мъж, който за мен шофираше неадекватно. Първо щеше да ме блъсне на пешеходната пътека срещу съда. След това за малко не се удариха с такси. През цялото време форсираше колата и сечеше пътя на коли и пешеходци, разказва свидетелка на инцидента.

На пешеходната пътека на улица „Преслав“ пресичал около 20-годишен младеж, който също на косъм не бил ударен от пикапа. Младежът направил забележка на шофьора, който излязъл от колата и започнал да бие пешеходеца.

„Беше жесток бой. Все едно гледах кеч – удряше го зверски и набута момчето чак до вратата на аптеката. Разхвърчаха се телефони. Аз с моя приятелка се развикахме, никой друг от шофьорите и минувачите не се спря, за да помогне. Биячът се качи в колата си и потегли“, потресени са свидетелките на побоя. По техните думи пострадалият пешеходец не е извикал линейка, а се прибрал сам.

Жените, видели побоя са решени да издирят номера на белия пикап и да подадат жалба в полицията срещу агресивния шофьор.

Изпрати новина

34 коментара

 1. Аз видях номера, дори съм се обадила в полицията, дано направят нещо!

 2. Браво на момичетата. Наоколо е пълно с видео камери. Такъв педераст директно в софийския да го направят на момиченце. Сега искаме подробности как се развива следствието и най важното… Коя е тази гнида ?

  1. Дано да го хванат, нямате си представа колко страшно беше, първо щеше да ни блъсне да съда на пешеходната пътека и после с побоя над това момче, а при въпроса на набития „защо ме биеш аз съм на пешеходна“, тоя нагъл, мръсен тип му отговори да върви по-бързо.Наистина обадих се с надеждата в полицията да го хванат, 100% беше пил!

 3. Дано да го хванат, нямате си представа колко страшно беше, първо щеше да ни блъсне да съда на пешеходната пътека и после с побоя над това момче, а при въпроса на набития „защо ме биеш аз съм на пешеходна“, тоя нагъл, мръсен тип му отговори да върви по-бързо.Наистина обадих се с надеждата в полицията да го хванат, 100% беше пил!

 4. Не пишеше фирма, имаше стикери на БББ соковете, само това видях, мога и тук даже да напиша номера на колата.

  1. Да и аз мернар днес покраи дрешния пазар мина със 100 пикап на тази фирма рено канго беше бяло с лепенки.

 5. Това е недопустимо! Фирмената кола на коя фирма е! Този човек е за съд, уволнение и лишаване от правото да шофира, що за хулиганство, с какво право ще нанася жесток побой заради заслужена забележка, до кога ще оставяме такива ненаказани?! Възмутена съм и от безразличието на всички, вкл. от жените дали ви информацията, толкова ли е трудно поне да наберат 112. Срамота!

 6. Колата е бял пикап с лепенки на ВВВ и част от номера на колата е 6480.

 7. СА6488СС , аз звънах и на 112 и на полицията!!! Сега е тяхен ред да направят нещо!

 8. като го мерна някъде , ще го видя колко е мъж ,лично ще му потърся отговорност но по неговия начин.Като не може държавата да ни защити от такива малоумници трябва сами да сложим ред на нещата.

 9. Това е един ПОМАК , слезнал от балкана и си мисли че е велик . Има една приказка за помаците : Нито с българите е българин, нито с турците е турчин ! Сега да му се върне тройно боят .

 10. Прекалено много префразирате нещата задави се четат интересните новини че тоя излезе и разтърси пешеходеца не значи,че го е бил като куче има камери да сесе види,не не го защитавам и не ме интересува просто да ви кажа че новините ви са евтини и преувеличени както всеки път Нека бъдещите новини бъдат по реални за да знаем с точност какво се случва

 11. Аз може да не пиша правилно според теб но не съм страхливец като теб анонимния и и ако жена ти те ядосва в къщи Не се прави на много готин в нета. аз Моля за бъдещи реални новини ,а не преувеличени и спекулирани новини за наше добро, а ти ми говориш за правопис.

 12. ИНТЕРЕСНО САМО ЕДНО МАГАРЕ ЛИ СЕ КАЗВА МАРКО?????ТИ КАТО СЕ ПИШЕШ СТИЛЯН ДА НЕ БИ ДА СТАВА КОЙ ТОЧНО СИ???????? СИГУРНО ИМА 100 С ТОВА ИМЕ В ТОЗИ ГРАД!!!!! ТАКА ,ЧЕ СИ ПОЧТИ АНОНИМЕН АМА НЕ СЪВСЕМ!!!!!!!!!!

 13. Какъв бой бе какъв кеч не пишете глупости и несмислени коментари като не сте информирани и не сте запознати със случката има камери и там много ясно се вижда дали е удрян ! Смешници

 14. Какъв бой бе какъв кеч не пишете глупости и несмислени коментари като не сте информирани и не сте запознати със случката има камери и там много ясно се вижда дали е удрян ! Смешници

  1. Да бой си беше с ритници и блъскане в стената аз видях със собствените си очи защото точно тогава пресичах!

 15. Най-вероятно след направена забележка пешеходецът е на псувал шофьора с обидни думи едва ли тъи ще скочи безпричинно и само със забележка

 16. Преди да го набие кой му беше виновен че кара с 100 км. и щеше да сгази няколко пешодци на пешеходната и без да даде мигач завива пак със същата скорост!!!Пишете глупости, мен щеше да се сгази без окото ми да мигне на пешеходната до съда!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button