Свободни места за лекари, учители и охранители в Хасковско

Хасково

Две свободни места за лекари обявиха от МБАЛ-Хасково.  Болницата търси лекар специализант по Ендокринология и болести на обмяната и лекар специализант по Кардиология.

В Тополовград има обявени две свободни места за учител в начален етап на основното образование, като в едната оферта е посочена заплата от 760 лв., сочи справката в Агенцията по заетостта.

В Димитровград пък се турси учител по английски език на срочен договор, като мястото е свободно от 20 ноември. В града има обявени и три свободни места за охранители – невъоръжена охрана на 460 лв.

Сред останалите вакантни работни места преобладават тези за шивачки, шофьори, продавачи, готвачи, сервитьорки, бармани.

loading...

4 коментара

  • Не започвайте работа в „ММ“-лъжци.Шефа им си гледа само него.Заплатите идват след 7-8месеца и то орязани.

  • И в Хасково има място за учител, стига да се намери свестен управляваш, който държи за спазването на законите. Май няма такъв, който да пенсионира Насенката от школското общежитие, дето от години е навършила години за пенсия, ама се натиска на стола на пом.директора и не го освобождава. Това е то да си любимец на властта. Вземаш си паричките срешу клатене на краката и много снимки, дето да те показват колко много работиш. Такова нахалство няма равно на себе си другаде, освен в ученическото общежитие, където началничка – пенсионер се разполага като султанка и няма кой да я прати в пенсия, където й е мястото.

  • Има още по-голямо нахалство – директорката на едно училище е луда за връзване. Побеснява за нищо, чак пяна почва да й капе от устата – крещи, врещи, тропа с крак за нищо. Не дава никой дума да каже – каквото си реши госпожата го прави. Пък после РУО и били виновни – те искали тия кратки срокове, те така го искали, те така го били обяснили, те така го били подредили, те така го били спуснали. Пък тя горката само препредавач са оказвала. Ама като гони хората да си назначи дружки – властта е в нея. Като упражнява ежедневен тормоз над колектива – властта е в нея! Като се гаври с човешкото достойнство и нарушава правата на хората – властта е в нея. Когато й е угодно има власт, когато не й изнася се прави на безгласна. Тая освен интриги с дружките нищо друго не умее. И видов ден скоро ще я стигне! Много нависоко стигнаха простотиите й!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.