Директорът на Гимназията по туризъм с национална награда

Хасково
Награда

Директорът на хасковската Професионална гимназия по туризъм “Александър Паскалев” Пенка Георгиева заслужи националната награда SMARTOURISM.BG за принос в развитието на Интелигентния туризъм в България в категорията “Директор на училище по хотелиерство и ресторантьорство”.

Това стана на I-вата Национална конференция SMARTOURISM.BG, проведена в Интер Експо Център – София.

По време на събитието представители на държавни и общински институции, университети, туристическия бизнес и професионални организации представиха теми, свързани с интелигентното управление на туристическите дестинации и на човешките ресурси в туризма, както и иновативни и креативни модели и високи технологии в доброто управление на туризма.

Едновременно с това, учители по хотелиерство обсъдиха предизвикателствата пред обучението по специализиран софтуер в училищата по хотелиерство и ресторантьорство и се запознаха с хотелския софтуер КЛОК. ПГ по туризъм “Александър Паскалев” е едно от пилотните училища, в които ще се работи с този софтуер.

Още новини

loading...

Един коментар по “Директорът на Гимназията по туризъм с национална награда

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.