Хасковлия регистрира касов бон за 8000 лв. в лотарията

Любопитно
НАП

Хасковлия регистрира касов бон за 8000 лв. в Лотарията на НАП, в която вече участват близо 18 500 фенове от страната. 452-ма от тях са от Хасково и областта.

Хасковлии са регистрирали и 1160 бележки от ПОС терминал, тъй като тази година НАП увеличи шансовете за печалба, допускайки бележки от плащанията с карта. Така всеки, който въведе подобна разписка, има двойно по-голям шанс за спечелване на награда.

Фискални бонове могат да се въвеждат и чрез мобилното приложение на агенцията, което може да се изтегли през Google Play за телефони с операционна система Android или през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS, както и чрез телефона на НАП 0700 18 700. Обаждането е на цената на градски разговор от стационарен телефон или според тарифния план на мобилните оператори, уточняват от офиса на Агенцията в Хасково. Услугата работи денонощно и е напълно автоматизирана.

На 18 декември, след малко повече от месец, НАП ще изтегли името на първия победител в Лотарията. В деня на жребия до 12 часа победителят ще бъде оповестен и на интернет страницата на Лотарията Късметлията ще спечели предметна награда на стойност приблизително 1000 лв.
От НАП в Хасково напомнят още, че е важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

Още новини

loading...

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.