Любопитно

Хасковлия регистрира касов бон за 8000 лв. в лотарията

Хасковлия регистрира касов бон за 8000 лв. в Лотарията на НАП, в която вече участват близо 18 500 фенове от страната. 452-ма от тях са от Хасково и областта.

Хасковлии са регистрирали и 1160 бележки от ПОС терминал, тъй като тази година НАП увеличи шансовете за печалба, допускайки бележки от плащанията с карта. Така всеки, който въведе подобна разписка, има двойно по-голям шанс за спечелване на награда.

Фискални бонове могат да се въвеждат и чрез мобилното приложение на агенцията, което може да се изтегли през Google Play за телефони с операционна система Android или през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS, както и чрез телефона на НАП 0700 18 700. Обаждането е на цената на градски разговор от стационарен телефон или според тарифния план на мобилните оператори, уточняват от офиса на Агенцията в Хасково. Услугата работи денонощно и е напълно автоматизирана.

На 18 декември, след малко повече от месец, НАП ще изтегли името на първия победител в Лотарията. В деня на жребия до 12 часа победителят ще бъде оповестен и на интернет страницата на Лотарията Късметлията ще спечели предметна награда на стойност приблизително 1000 лв.
От НАП в Хасково напомнят още, че е важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button