Допуснаха всички кандидати до конкурсите на община Хасково

Хасково
Община

Всички кандидатстващи за конкурсите, обявени от община Хасково, са допуснати до участие.

За директор на дирекция “Администрация и правно-нормативно обслужване” се борят Янко Славов, Гергана Киримова и Юмер Мерт.

Янко Петев, Юмер Мерт и Марина Ташева участват в конкурса за директор на дирекция “Икономика и стопански дейности, управление на общинската собственост”.

Юмер Мерт, Таня Тенчева-Арнаудова, Костадинка Налбантова и Янко Славов са в конкурса за секретар на общината.

Допуснатите кандидати трябва представят в срок до 24 ноември писмена концепция за стратегическо управление. Допуснатите кандидати за защита на писмената концепция следва да се явят на 8 декември. С кандидатите, допуснати до интервю ще се проведе интервю на 19 декември.

Дора Иванова, Олга Ванчева и Антония Иванова са в конкурса за началник отдел “Контрол и събиране на местни данъци и такси”, Дирекция “Общинска данъчна Дирекция”.

Виолета Христова, Димитър Митрев и Димитър Костадинов са в конкурса за Старши юрисконсулт в отдел “Правно-нормативно обслужване”, Дирекция “Администрация и правно-нормативно обслужване”.

Допуснатите кандидати трябва да се явят на тест на 30 ноември.

 

Още новини

loading...

9 коментара

 • Секретар – Налбантова
  Директор Администрация – Киримова
  Директор общинска собственост – Петев
  Началник в данъчната дирекция – Ванчева
  Старши юрист – Митрев

  • Наплюхте ли се троловете? Хайде тръгвайте си към вас работното време свърши! Ако сте толкова кадърни защо не се явихте на конкурсите? Как не ви омръзна с та язлоба и жлъч?! Виждам четири пет коментара …толкова ли ви е силата вече? Мен може да решите че не ми пука за Хасково защото от години работя в химкомбината, обаче отстрани погледнато сте ужасни хора. Отворете новините в димитровградски сайт- няма плюнки няма нападки и за хубаво и за лошо няма. Тука яко тролене. едно и също пишете, това навежда на мисълта, че сте едни и същи хора. Предполагам 4-5 човека ако забранят администраторите на сайтовете писането от вашите ай Пи та…ще останем без коментари

   • Ами в Химкомбината, всички се сещаме коя си ти-ГериКей. “Оф, много работа имам!” Но се издаде-в 16:32 си писала коментар, между селфитата си, намери време за поръчката от твоята шефката. В тази болна среда никой не ще да работи, само вие заразените, докато сами се изядете

 • Ядохте ли го ГЕРБ. Пинчера , Гела и доносничката Табакова ви разклатиха. Облизвайте се отстрани те като крадат сега

 • Какво се случи с откраднатите 400 радиатора , Беливанов? Къде отидоха хилядарките от тази схема?

  • Няма отговор. Бай Ангел Цанков, прокурорьт-мьж на Милена Трендафилова и гербаджийският сьд не се интересуват.

 • А бе кой ще ви дава обяснения. Хасковлии, искайте от Вашия кмет да Ви дава отчет за всички злоупотреби в публичен дебат

  • Фандькова на вас дава ли ви,бре софиянеца? Не че Беливанов е стока,ама не ща акьл от софийски гербаджия. Нашите си ми стигат.

 • Долу крадците, вън от общината! Изритайте козите, че сипят те л.. ната и гонят ни децата-Тъпакова, Керимка, Налбантаджинка, Зъблинка ГКей, Митревинка, Тодоринка и вожда Тинка. Ухаааа

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.