Общината купува 3 лекотоварни автомобила за доставка на храна

Хасково
Община

Община Хасково ще купува 3 лекотоварни автомобила тип фургон, става ясно от обявената обществена поръчка.

Те са крайно необходими за навременните доставки на храна, е записано в поръчката. Прогнозната им обща стойност е 58 000 лв. без ДДС.

Колите са необходими за разносна дейност, която се осъществява поради предоставянето на различни социални услуги в Хасково. През гаранционния срок изпълнителят е длъжен да осигури гаранционно обслужване на доставените автомобили. То се осъществява в оторизиран сервиз на изпълнителя.

Гаранционното обслужване обхваща всички системи, агрегати, възли и детайли на автомобилите, съгласно изискванията на производителя по сервизна книжка, с изключение на консумативите по автомобилите. В рамките на гаранционния срок възложителят може да прави рекламации пред изпълнителя за констатирани явни недостатъци, повреди, липси ли появили се скрити недостатъци по автомобилите, като иска отстраняването или коригирането им за сметкана изпълнителя.

Срокът на минималното гаранционно сервизно обслужване на автомобилите следва да не е по-кратък от 4 години или 100 000 км пробег (което настъпи първо) на всеки. Всички гаранционни срокове ще се считат с начало датата на предаване на автомобила и подписване на приемно-предавателния протокол.

Офертите на кандидатите ще бъдат отворени в общината на 7 декември.

Още новини

loading...

2 коментара

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.