Регион

Арестуваха двама младежи с марихуана и крадец

Двама младежи са задържани за съхранение на наркотик, съобщават от полицията.

Първият от тях на 18 години от село Злато поле е в димитровградската полиция след проверка. В дрехите му е открита хартиена сгъвка с тегло 1 грама, реагираща на канабис.

Същото вещество е открито и в 27-годишен жител на село Родопи, проверен от хасковските полицаи с лекия му автомобил Фиат. Наполовина изпушената цигара с марихуана е намерена в ниша до скоростния лост.

Цигари и тютюн без бандерол иззеха полицаи от Димитровград и Харманли. След проверки на полицаите в домове и леки автомобили са открити общо 716 безакцизни папироси и 4.720 кг. нарязан тютюн.

36-годишен мъж от Ямбол пък е задържан за домова кражба. Преди 4 дни мъжът проникнал в дом на възрастна жена в село Щит и задигнал шевната й машина. Мъжът, познат на органите на реда е задържан до 24 часа.

Две кражби са станали през денонощието в Димитровград. Първата е на 25 лева, откраднати от жена на Неделен пазар, а втората на 120 лева от дрехи на мъж, движил се по улица „Нов живот“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button