Любопитно

Куп въпроси за ЕС и красив концерт в „Заря“

България – Председател на Съвета на Европейския Съюз 2018 или какво ни дава това Председателство: признание или отговорност, и защо е важно за нас?

Тези въпроси задаваха най-често учениците от Езикова гимназия „Асен Златаров“ в Хасково, които участваха в среща-дискусия, организирана от Областния управител Станислав Дечев в изпълнение на Комуникационната стратегия на Република България за ЕС 2017 година, съобщават от администрацията.

Среща

Форумът се проведе в читалище „Заря-1858“. От презентация за работата на основните институции на ЕС учениците научиха любопитни факти и статистически данни относно одобрението на българите за евро-членството, предимствата на Председателстващата страна, основните правомощия на Европейския парламент, Европейската комисия и Съвета на ЕС.

Специални гости на форума бяха талантливите момичета и момчета от Музикалната школа „Манол Иванов“ при читалището, с ръководители Краси Генева, Ели Софтова и Ясен Янчев. Те поставиха красив финал на срещата с изпълненията си: на пианото Ванеса Бъчварова с „Ръченица“ на Любомир Пипков, Никола Кръстев на китара, Виолета Латева – пиано, Севджан Халил – китара, Атина Нико – пиано. Триото Джулия Иванова – вокал, Росен Джамбазов – цигулка и Краси Генева – пиано завършиха творческата среща с „Уморени крила“ на Дони и Момчил.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.11.2017 8:07 8:07

ОБЯСНЕТЕ НАТЕЗИ МЛАДИ ДЕЦА УЗАКОНЕНА ПРОСТИТУЦИЯ , ПЕДЕРАСТИЯ И НАРКОМАНИЯ ЕВРОПЕЙСКА ЦЕННОСТ ЛИ Е

А европейска ценност ли е
А европейска ценност ли е
18.11.2017 11:52 11:52

А европейска ценност ли е да не се спазват законите за пенсиониране, когато става въпрос за наши и ваши хора. Като си се овъртял около шефа „професионално“, както поц.директорката на ученическото общежитие в Хасково, можеш да подминеш и годините на баба Цола във властта. Парите си текат, облагите растат, интригите се плодят, панаирите, кълчотенето, снимките и хвалбите край нямат. РУО, стига сте се излагали, бе. Тази сага край няма ли да има вече. Спрете това нахалство.

Анонимен
Анонимен
18.11.2017 15:48 15:48

Това на едната снимка е гербаджийският боклук Александьр Милушев-гнусен тип.

Back to top button